fredag 27. februar 2015

Kyllingsuppe med karri

Kyllingsuppe med karri

Kylling er perfekt til både hverdags og festmåltider. Finn gode oppskrifter her! Trenger du inspirasjon? Her får du middagstips fra oss. Vi viser deg hvordan.


Smak til med kyllingfon og la suppen småkoke uten lokk i ca. Smak deretter til med sukker, limesaft, salt og pepper. Kyllingsuppe med karri og fersk rød chili for ekstra smak.


Legg gjerne kokte nudler direkte i skålene og hell over suppen. Slik lager du kyllingsuppe med eple og karri. Del opp løken, gulrøttene og eplene i passende terninger. Ha løken i en kjele sammen med smør. Indisk kyllingsuppe er en smakfull suppe som er krydret med mild smak av ingefær, chili, karri og hvitløk.


Server gjerne kyllingsuppen med litt ferskt nanbrø så er du sikret å få med deg de siste dråpene i skålen. Stek det i olje sammen med karri i et par minutter. Mos den i foodprocessor eller med stavmikser og smak til med salt og pepper. Skjær kyllingfileten i tynne strimler, dryss med koriander eller pepper og salt og stek dem gylne og gjennomstekte i olje, ca.


Oppskrift på kyllingsuppe med karri. Smelt smør med karri i en kjele. Brun kyllingbiter raskt og sett til side. Fres eple og løk i smør og tilsett vann, tomater, buljongterning, matfløte og sukker.


Her er en enkel og god oppskrift på den velkjente indiske kyllingretten. Perfekt hverdagsmiddag for hele familien. Husk at det finnes milde og sterke varianter av karri , så her kan du tilpasse etter smak. Kombinasjonen med eple, gulrot, ingefær, chili og karri er magisk, og sammen med kylling blir det en perfekt match! Med litt godt brød til er dette det reneste festmåltidet.


Denne oppskriften på kyllingsuppe med karri gir omtrent fire porsjoner. Kremet kyllingsuppe med masse grønnsaker, karri og mye smak. Dette trenger du: løk. Himmelsk kyllingsuppe med karri. Når høstmørket setter inn er det lite som smaker så godt som en varmende kyllingsuppe.


Kyllingsuppe med karri

Denne suppen er full av deilige østlige smaker og den kan enkelt justeres i stryke etter hvordan dere liker den. Server med nanbrød. Stek brød i stekeovnen etter anvisning på pakken.


Tilsett revet eple og la trekke med de siste 3-min. Pensle de stekte brødene på begge sider med smeltet smør. Kjempegod og smakfull kyllinggryte med karri. Nå som hverdagen er snudd opp- ned. Fra å være heltidsblogger med eget foretak til en studenttilværelse, så har selvsagt matlagningen blitt preget av dette.


Kyllingsuppe med karri

Det har blitt viktig å effektivisere hverdagen uten at det skal forringe matkvaliteten. Lise Finckenhagen serverer suppe med kylling, gulrot, eple, tomat og karri. Karrisuppen får et indisk preg med indisk karripasta. Du lager den så sterk at den passer til deg.


Strø over ts karri og la det frese med. Suppe med kylling,. Del løk, paprika og squash i terningar. Finhakk kvitløk og ingefær. Fres alle grønsakene i litt olje til løken er blank i gryta du skal lage suppa i. Med KIWI PLUSS-app kan du enkelt melde deg inn, se din bonus, kjøpshistorikk og lese om fordelene i KIWI.


Kyllingsuppe med karri

Hell over kyllingkrafta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg