søndag 8. februar 2015

Brillebjørn kake

Brillebjørn skal i bursdagen til bestevennen Bo. Han gleder seg til pølser og kake. Men er det egentlig helt rettferdig at Bo skal få blåse ut lysene på kaka OG pakke opp alle gavene.


Jeg er uenig i at det er den voksne leserens blikk som gjør noe litterært, men jeg liker idealet om bøker som har noe å by på til flere lesere. Bestill kaken på nett - hent hos Meny. Vi baker et stort utvalg fristende kaker ! Sett sammen din egen variant eller velg blant våre bestselgere. Lag din egen, eller bestill en ferdig kake. Et perfekt selskap starter med en perfekt kake.


Og han har kjøpt en kjempefin gravemaskin i presang. Vi tar oss av bakingen, så du kan konsentrere deg om å nyte den store dagen. Kr 17-Kr 16-Lik meg. Oda og Arins dagbok. Ny bok, basert på den populære og prisvinnende dramaserien.


Til den som vil fargelegge NÅ! Skreddersy en kake med personlig tekst og bilde. Hvis du ønsker kan kaken skreddersys etter dine ønsker, for på Kakemakeren. Gjelder bløtkake, barsipankake, fotballbane-sjokoladekake og sjokoladekake).


Se barnas favorittprogrammer fra NRK Super. Her finner du hele NRK Supers utvalg av serier, filmer og underholdning. Jeg håper dere har hatt en kjempefin helg, det har virkelig jeg #128578; Vi hadde ingen spesielle planer i går og endte opp med å få gjort en del ting i huset som har stått på den usynlige to do-listen vår i over et halvt år nå.


Da kvelden kom bakte jentene kake til dagen i dag, og nå for tiden har vi dilla på pavlova. Da hjelper det nok å synge og danse. Mamma blir i hvert fall trøtt av det. Dette er en hverdagshistorie det er lett å kjenne seg igjen i, enten man er liten eller stor.


Britisk animasjonsserie. Bli med Store Hu, Tuddelu, Pippeli og Pip på oppdagingsferd! Max ska ha barnvakt, men när pappa går är Max för blyg för att ens hälsa på barnvakten. Hon börjar förbereda en kaka. Max vill verkligen både baka och äta kaka.


Kaken var bestemt for flere måneder siden. Jeg begynte å bake på tordag og fullførte kaken sent fredagkveld. Sjokoladekake med sjokoladesmørkrem, trukket med sukkerpasta.


Den ble kjempe go heldigvis! Norges største leketøykjede! Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Vi har gjort litt om på reglene og denne sesongen er det om å gjøre å få klipp på kortet. Billige leker på nett.


Vi håper dette vil være motivasjon for publikum til å komme på enda flere konserter og forestillinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg