onsdag 11. februar 2015

Svinesund åpningstider påske 2019

Se avvikende åpningstider her. ALLE påskedager sjekk de ulike kjøpesentrene og deres hjemmesider. Ta en liten handletur, et besøk på et av byens museum eller en kaffe i solen. Nordby kveldsåpent i juli med stengetid en time senere enn vanlig, det vil si at vanlige butikker stenger 21.


Handler du alkohol i Sverige i forbindelse med julen, lønner det seg å sjekke åpningstidene også der. Kristi Himmelfart og pinse gjelder vanlige åpningstider.

Hvilken uke er det? Kveldsåpent 1-Juli: 9-22. Nordby Supermarket er en del av Nordby Shoppingcenter – et av Nordens største kjøpesentre med 1butikker. Navnet pinse kommer av det greske ordet pentekoste, som betyr femtiende. Pinsen faller på den 50.


Og enten du skal på fjellet, til sjøs eller ha en rolig påske hjemme, er det godt å vite at KIWI holder åpent store deler av påsken – og bor du i nærheten av en søndagsåpen KIWI-butikk har du en veldig enkel påske foran deg, i alle fall sett med handleøyne. Svømmehall og treningssenter Onsdag 8. Svinesund og Strömstad er målene.

I dagene før påske invaderer nordmenn butikkene på den andre siden av grensa. Utesteder, restauranter og frisører, også de som ligger i kjøpesentre, har egne åpningstider. Påske og sol betyr ofte tid for den første utepilsen.


Alkoholfritt er ikke kun en erstatning. Det er selve drikken - ulike alternativer og gode kombinasjoner til mat, deilige drinker og spennende smaker. Den stille uken er tiden mellom palmesøndag og påskedag. Vinmonopolet, Påske.


Siden skjærtorsdag ikke er helligdag i Sverige, har Systembolaget normal åpningstid denne dagen. Kortere åpningstider for ølsalget Dersom du har tenkt å handle øl i påsken, finnes det også regler du bør kjenne til. Se butikkoversikt for butikkenes åpningstider. Noen butikker har åpningstider som avviker fra senterets ordinære åpningstider.


Standard åpningstider ved helligdager. Derfor har vi laget en stor påskeguide der du kan finne alt fra hvorfor vi feirer påske og når den er, til hvor du kan reise i påsken og hva slags aktiviteter du kan finne på om du har hjemmepåske i byen. Påsken er en kjær høytid for nordmenn. Kort oppsummert feirer vi påske til minne om Jesus lidelse, død og oppstandelse. Hverdager – Lørdag – Søndag stengt.


Obs Mandag til fredag: – Lørdager: – 19. Her er en oversikt over våre åpningstider.

Legg merke til at åpningstidene varierer litt etter årstidene og type arrangement. I forbindelse med jul og påske er det avvikende tidsfrister for registrering og innlevering av oppdrag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg