mandag 16. februar 2015

Ovnsbakt laks coop

Prøv lakseburger neste gang du fyrer opp grillen! Vi har oppskriften. Stort utvalg av hoteller. Sammenlign matkort og søk direkte. Få rabatt hver gang du går til butikken - Skaff matkort.


Ovnsbakt laks coop

Velger du det siste, er det lettere å få riktig temperatur på fisken. Er det skinn på lakseskivene er det lett å ta av skinnet etter stekingen. Pass på at du ikke steker fisken for lenge. Når det er en rosa kjerne, er laksen aller best. Oppskrift på ovnsbakt laks i skiver.


Ovnsbakt laks med soltørkede tomater og chèvre. Vil du ha deilig sommermat som også er lettvint å lage behøver du ikke lete lenger. Er du lei av laks , MÅ du prøve ovnsbakt laks med hoisinsaus!


Hoisinsausen blandes med ingefær, soyasaus, hvitløk og lime, og gir en herlig smak på laksen ! De fleste liker rosa fisk, og den passer med masse ulikt tilbehør. Laks er en takknemlig fisk. Fennikel og en smaksrik bulgursalat fra Midtøsten er et spenstig følge.


Denne retten er superlett å lage, forteller matblogger og kostholdsveileder Ida Nyborg. Nyborg står bak bloggen All den rare maten, og ble plutselig veldig lei en dag hun og kjæresten skulle spise laks til middag. LES OGSÅ: Ida var lei av laks – helt til kjæresten laget currylaks – PERFEKT MED PARMESAN OG ASPARGES. Alt du trenger å gjøre er å legge laksen i en ildfast form, rive over osten, og deretter sette den under grillelementet i ovnen til osten er gyllen og fisken er perfekt tilberedt. Så hakker du litt nøtter (hasselnøtter) og drysser over før du baker laksen i ovnen.


Jeg bruker alltid steketermometer og tar ut fisken når den er grader. Hel lakseside bagt i øl. Kan serveres som den er med tilbehør, eller som tilbehør i sandwich eller salater med mere.


Smak til med soyasaus og dryss over korianderblader. Kremet pasta med laks og valnøtter. Pasta og laks utfyller hverandre godt, og med kremet saus og knasende sprø valnøtter til blir smaken enda bedre. Bytt gjerne ut laksen med røkt laks hvis du foretrekker det.


Baker du fisken i stekeovnen kan du raskt tilberede mat til mange, med et flott resultat. Prøv ovnsbakt laks inspirert av det indiske kjøkken! Lettrøkt SALMA med jordskokk- og blåskjellsuppe. Jordskokk og blåskjell gir suppen en fantastisk smak. Selv de som sier at de ikke liker fisk, liker ofte laks.


Ja, tilberedt i ovn på denne måten blir den hvertfall tatt godt imot her. En sunn og smakfull familiemiddag med laks. En oppskrift på ovnsbakt laksefilet med fløte, brokkoli, poteter og cherrytomater. Skjær laksen i porsjonsstykker på ca 1g og legg den i en ildfast form. Rens og finhakk hvitløken.


Ovnsbakt laks coop

Bland olje med limesaft og hvitløk slik at det blir en marinade. Pensle fisken med marinaden og fordel limeskall, kajennepepper og salt over laksebitene. La det stå og trekke ca. En lettvint og smakfull rett, som ikke tar lang tid å lage.


Skal du ha selskap er dette en rett som er lett å klargjøre på forhånd. Dette er en rask pastarett som vi tror fort blir en favoritt rundt middagsbordet. Den tar ikke mer enn minutter å lage. En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på. Lakseformen gjør seg selv i stekeovnen, mens du gjør andre ting.


Ovnsbakt laks coop

Dette er en gjenoppskrift som er laget for å bruke opp mest mulig av maten og unngå å kaste mat. Både takket være lave priser i fiskedisken for hel fisk og filet, og god tilgjengelighet for ferskpakket filet. Vær forsiktig med varmen Ingen behøver lenger servere laksen ihjelkokt eller stekt til den er knusktørr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg