tirsdag 17. februar 2015

Fotoalbum med plastlommer

Fotoalbum med plastlommer

Fotoalbum av beste kvalitet. Fotobøkene er laget av miljøvennlige materialer. Velg ut ditt favorittformat. Liggende, stående eller kvadratisk. Stort utvalg av fotoalbumer hos Kontorkatten.


Fotoalbum med plastlommer

Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring. Sjekk alltid med NetOnNet først. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg!


Lenger ned finner du alle våre fotolommer. Vi har samlet mange forskjellige størrelser for at det skal bli lett for deg å velge ut rett fotolomme til rett bilde. Vi har ikke bare standardstørrelser, men også mindre vanlige størrelser – for å sørge for at alle dine bilder skal passe inn.


I våre butikker finner du et stor utvalg fotoalbum ! Enkle album med plastlommer , eller album med blanke ark for den som vil ha full kreativ frihet. Ta vare på bildene i et fotoalbum. Med dagens fotobøker kan du bruke bilder, ord og effekter til å lage spennende kreasjoner, men om du derimot ønsker å ta del i selve håndverket og lage et personlig album, kan du ta utgangspunkt i et klassisk fotoalbum som du fyller med det innholdet du ønsker. Stort fotoalbum til 4billeder - sort 22kr. Hos Papirgården i Grenaa har vi et stort udvalg af fotoalbums.


Vi sælger både med selvklæbende ark eller plastlommer , så du kan beskytte dine feriebilleder. Klik ind og se vores store udvalg og find det album, der matcher dine ønsker. Album med indstikslommer - enkelt og praktisk.


Her har vi samlet alle vores fotoalbum med fotolommer. Disse album passer perfekt til dig, som har mange billeder og vil have, at det skal være hurtigt og nemt at fylde albummet op. Uanset hvilken størrelse dine billeder har, finder du et passende album hos os. Kjøp fotoalbum og scrapbookingalbum raskt, rimelig og enkelt!


Penn med hvitt blekk. Varer i handlekurven: 0. Store fotoalbum som kan indeholde mange billeder. Flere af de store fotoalbum har også plads til tekst udfor billederne. Her er også album uden plast lommer og med blanke sider, så du kan sætte andet end foto ind. Vælg også fotoalbum med blanke sider hvis du har billeder som ikke er i standart mål.


Fotoalbum med plastlommer

Samle bildene dine i et fotoalbum slik at det blir enklere å finne dem fram når du vil, og du kan drømme deg tilbake i tid. Er du av den kreative typen som vil klistre inn bildene dine etter egne preferanser og smak, passer kanskje en variant med blanke sider best. Forevige de viktige øyeblikkene i livet ditt med fine fotoalbum fra NetOnNet! Det er også et skrivefelt ved hvert bilde.


I vårt sortiment av fotoalbum tilbyr vi deg stort utvalg i ulike størrelser, farge, form og utseende. Alt for å passe akkurat dine behov og dine bilder. Bestill dine fotoalbum direkte online eller besøk nærmeste Lagershop. Et fotoalbum inneholder en samling av fotografier og har ofte form og fasong som en bok. Det finnes både fotoalbum der det er plastlommer til å skyve bildene inn i, og album med blanke sider der en må lime inn bildene.


Fotoalbum med plastlommer

En del album er ringpermer. Her slipper du for den tidskrævende proces med enten at skulle lime eller klistre dine billeder, og det eneste du skal gøre, er blot at indsætte billederne i albummets indbyggede plastlommer. Dette gjør det så mye enklere å umiddelbart definere hvilket plastomslag en trenger for å finne de rette dokumentene. Du får plastomslag i flere størrelser, de vanligste er 0. Omslaget på dette album har et retro look med fotos af berømte bygninger fra Paris, Berlin og London.


Ydermere er udvendigt dekoreret med gamle kort, frimærker og billetter. Stort antal fotos City Travel fotoalbum består af sider, hvor du kan gemme i alt 1fotos på × centimeter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg