mandag 2. februar 2015

Birkenstock

Alltid fri retur og gratis frakt ved ordre over 499. Få inspirasjon fra våre mange lokale motebutikker. Hurtig levering og gratis retur! Se vårt store utvalg av dameklær.


Stort utvalg av treningstøy.

Gir foten støtte og kroppen riktig avlastning. BIRKENSTOCK - dine føtters komfort til arbeid og fritid. Komfortable sko er trendy, og det er vi alle glade for! Hver sommer er de å se i utallige modeller og farger på føttene til festivalgåere, strandløver og overalt ellers. Birkenstock er de populære fotformskoene som har vært i vinden i lang tid nå.


De er blant annet kjente for sine solide sandaler av ypperste kvalitet av kork og gummi. Hos oss kan du sikre deg ditt eksemplar av de nye kolleksjonene som kommer hvert år.

Birkenstocks filosofi er å følge fotens naturlige vilje for å fremme komfort og velvære. Deres sandaler er av toppkvalitet, designet og produsert med øye for detaljer. Miljøvennlige produksjonsprosesser og selektivt utvalgte kvalitetsmaterialer bidrar til å bevare og beskytte. Vær aktiv hele året!


XXL har størst og best utvalg og klær og sportsutstyr til Xtra Xtra Lave priser. Hos oss finner du alt du trenger av fitnessutstyr, friluftslivutstyr, jakker, bukser og treningstøy til både herre, dame og barn. Vi har også alt du trenger til din favorittsport enten det er klær, sko eller utstyr til fotball, håndball, løping, langrenn eller alpint. Begrenset antall og størrelser.


Se også våre faste lave OUTLET priser. Meine Einwilligung ist freiwillig. På Boozt finner du over 6merker. Välkommen till Birkenstock. Köp dina birkenstock här online!


Samtliga sandaler och skor tillverkas i egna fabriker i Tyskland. Sandalene er behagelige på, og også bra for foten da fotsengen på skoen har en anatomisk oppbygning som gir foten støtte og kroppen riktig avlastning. Dette er sko for deg som tenger god støtte til dager med mye gåing eller til hverdags.

Vi har samlet et bredt utvalg og har mange gode tilbud. Den ortopediske fotsengen gjør dem til de mest uslåelige, komfortable og skånsomme tøflene du kan finne, samtidig som de har et tidløst design som fungerer til det aller meste. Sandalen er laget av slitesterk naturkork og skinn og kommer i et bredt utvalg farger. Overdelen er laget av Birko-Flor som er et mykt og slitesterkt materiale med kunststoff overflate og filt under. Den skal avlaste føttene, hoftene og knærne på best måte.


Inni skoene konstrueres fotsenger med en anatomisk oppbygging som gir alle fotens hulrom støtte. Velkommen til Birkenstocknorge. Alle sandaler og sko er produsert i våre egne fabrikker i Tyskland. Den årlige produksjonen er 1millioner par, og hver dag går 80.


Gå ind og kig på et par sandaler- chancen er stor at det er et par Birkenstock. Det tyske firma’s historie går 2år tilbage i tiden, med andre or lang tid at bygge op en utrolig kompetense for sko- og specielt for ortopædiske sko. I can revoke this consent or unsubscribe from the newsletter at any time.


I have read and understand the data privacy statement.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg