torsdag 5. februar 2015

Utbetalingsdato feriepenger nav

Hvor mange prosent er feriepengene på? Merethe Berggaard svarer. Jobbsikkerhet og lønnsvekst. DU et Supergavekort på 7kroner. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Når det gjelder skattetrekk på ytelser fra NAV , er det Skatteetaten som har ansvar for skatt og skattekort. Frivillig skattetrekk blir trukket også i juni og desember, med mindre du melder fra i forkant at det skal stoppes. På siden ferie og feriepenger kan du se hvem som har rett til feriepenger og hva du må gjøre hvis du skal på ferie.


Her finner du dine utbetalinger fra NAV , utbetalingsdatoer m. Se saksbehandlingstider i NAV. Feriepenger fra NAV utbetales innen utgangen av mai året etter at feriepengene er opptjent. Les mer om ferie og feriepenger. Dersom søknaden innvilges før den 6. Søknader som innvilges etter den 6. Se utbetalingsdatoer per ytelse.


For noen ytelser får du også vite når den kommende utbetalingen blir synlig i Ditt NAV. Du kan også se om det utbetales feriepenger på ytelsen og eventuelle måneder det trekkes lavere eller ingen skatt. Hvilken dag utbetalingene fra NAV kommer, kan variere fra måned til måned. Utbetalingsdatoen er dagen NAV garanterer at pengene skal være på kontoen din.


Når på dagen pengene er på konto, vil variere fordi det er banken din som overfører pengene til deg. Utbetalingen kan derfor komme på kontoen din først på ettermiddagen eller kvelden. Du kan logge inn og se utbetalingene du har fått fra NAV de siste tre årene. Ytelser fra kommunen vises ikke i denne tjenesten. Ikke alle utbetalinger inngår i beregningen.


Det skal for eksempel ikke beregnes feriepenger av utbetalinger som gjelder reiseutgifter, losji, feriepenger som er utbetalt i opptjeningsåret, eller andel av nettoutbytte. Det skal beregnes feriepenger av bonus og provisjonsbasert lønn når dette vederlaget er et resultat av personlig. I utgangspunktet får du ikke sykepenger mens du er under utdanning. Er du i stand til å studere på helti går NAV ut fra at du også kan arbeide. Det er likevel noen tilfeller der du kan ha rett på penger fra NAV mens du studerer.


Dine utbetalinger - NAV. Foreslår nye endringer. Her kan du finne trygdeutbetaling og andre utbetalinger du har fått fra NAV de siste tre månedene, som pensjonsutbetalinger (alderspensjon), uføretryg sykepenger, overgangsstøna pleiepenger, foreldrepenger, svangerskapspenger, kontantstøtte med mer.


Mottar du sykepenger direkte fra NAV og ikke via arbeidsgiveren din, skal du sende Egenerklæring på del D av sykmeldingen til NAV. Det samme gjelder hvis du er selvstendig næringsdrivende. Da trenger også NAV inntektsopplysninger fra deg, og saksbehandlingstiden vil påvirkes av hvor raskt vi mottar dette, avslutter Øde. Oversikt over utbetalingsdatoer på nav.


Opplysninger om utbetalingen fra Statens pensjonskasse før skatt blir sendt deg i et eget utbetalingsbrev. Dette utbetalingsbrevet vil du motta rundt den 10.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg