torsdag 12. februar 2015

Barnedåp gave penger

Ved å kjøpe symbolske gaver i vår nettbutikk hjelper du mennesker ut av fattigdom. Gjennom utdanning og jobb kan samfunn bygges opp igjen. Gaver til han, henne, mamma, pappa og venner.


Design unike gaver med dine fineste bilder og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Gavekort til 100-vis av opplevelser, der leveres med det samme.

Vi har gaver som passer de fleste, og på denne siden får du mengder av gavetips. Et tips kan være å inkludere en personlig hilsen på kortet, slik som på bildet. Skriv den i bestillingsskjemaet, eller gjør den for hånd når gaven kommer i posten.


Vil du skrive for hån sender du gaven i posten til deg selv. Du kan også kjøpe gaven på et av våre kontorer. Da får du dåpsgaven med deg med det samme. Hos Bjørklund finner du dåpsgave til barnedåp og navnedag. Vi har et stort utvalg dåpsgaver i forskjellige prisklasser som passer både gutter og jenter.


Gå inn på våre nettsider eller besøk en av våre mange butikker og kjøp din dåpsgave i dag.

Typiske gaver i sølv – rør til dåpsattesten, kopp, rangle, bestikk eller lignende. Smykke eller armbånd – enten barnesmykke, perlesmykke eller til og med et som kan passe hele livet. Barneservise – her finnes det mye fint i alle prisklasser.


Medlemskap i bokklubb – en gave som både varer og gleder. Eksempel på slike gaver – fotoalbum – ramme med barnets navn, fødselsdato, vekt og lengde er flotte gaver. Penger til sparekonto. Det er lurt å begynne å spare til barnet så tidlig som mulig.


Her finner du en rekke tradisjonelle og noen litt mer originale forslag til dåpsgaver. Enten du er bedt som gjest i dåp eller har en baby som skal døpes eller ha navnefest, finner du mange gode forslag til hva du kan handle i gave eller ønske at barnet får i gave. Hva ønsker du deg da?


Jeg ønsker meg penger jeg. En hvit konvolutt, et hyggelig kort og ønsket sum pent pakket inn. Samtidig gull er meget slitesterk og holdbar, noe som betyr at dåbsbarnet få full valuta for pengene gjennom en dåp i gull. Dåpsgaver i sølv er det klassiske valget for barnedåp. I hvert fall hvis du går for en varig gave som kan være et langvarig minne for dåbsbarnet.


Barnesmykker, smykkeskrin i sølv gjerne inngravert, bunadsølv, fint barneservise. Nyttige ting som feks tripptrapp stol, bilsete, møbler til barnerommet osv. Når du gir penger i fond gir du en gave som kan vokse i verdi etter som tiden går.


Dette er en gave som hjelper konfirmanten, dåpsbarnet eller hvem som enn måtte være mottakeren til å nå sine sparemål.

Det skal ikke sendes inn en arve- eller gavemelding til Skatteetaten lenger. Dette har gjort det mye enklere å gi bort gaver eller forskudd på arv når det ikke er noen avgift på dette. I skattemeldingen skal du oppgi om du har fått arv eller gave på over 100. Barnedåp og navnedag feirer det nye barnet som er født. Flere av dåpsgavene kan i tillegg graveres for en personlig vri.


Velg for eksempel navnet til barnet, en dato eller initialer. Skal i barnedåp neste helg,. Vi gir sparebøsse med penger til alle vi skal i dåp til, de en av oss er fadder til gir vi mer penger til enn de andre. Kjenner jeg er glad for at de fleste i min omgangskrets ikke døper barna sine. Uansett syns jeg ikke prisen er det viktigste, men at man kjøpe noe fint og gir det man har råd til uten at man blakker seg.


Minstebeløp er 2kr. Gave i fond kan være en god ide til store begivenheter i livet – konfirmasjon, bryllup, dåp eller bursdag. Men sykt irriterende at han bruker tusenvis på sin kone, og nesten ingenting på oss andre. Vi nå jo gi den familien mange gaver , en til hver.


I de aller fleste kirkesamfunn regnes dåpen som innlemmelsen i kirken. De som ikke praktiserer barnedåp regner derfor ofte barna som tilsluttet, men ikke som fulle medlemmer. Dåpen er et tegn på Guds kjærlighet til alle mennesker, og en gave som det bare er å ta imot, uansett når i livet vi døpes. Barn, unge og voksne er like velkomne til dåp.


Den som døpes blir medlem i Den norske kirke. Velkommen til å ta kontakt med din menighet hvis du vil bli døpt, eller du ønsker å la barnet ditt døpes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg