torsdag 5. februar 2015

Fjordline medlem

Fjordline medlem

Se alle våre tilbud her. Distribuție a biletelor de feribot. I tillegg får du eksklusive medlemstilbu invitasjoner og informasjon om det som interesserer deg mest. Se fordeler ved medlemskap. Bruk av privat nettlesing kan føre til at enkelte funksjoner ikke fungerer.


Fjord Club- medlem. BLI MEDLEM I FJORD CLUB. Har du ikke passordet ditt? Bestill de billigste og beste fergetilbudene med AFerry. Rated Great by Customers. Nearly 0Routes Worldwide.


Tast inn din epost-adresse og vi vil sende deg instruksjoner for å sette nytt passord. Fra Sandefjord reiser du gratis til Sverige med bil! Gyldig mobil-telefonnummer er påkrevd. Fyll ut skjema for å bli medlem. Udfyld formularen for at blive medlem.


Fjordline medlem

Overfarten tar time. Rutetider Sandefjord Strømstad. Avgang Sandefjord 08. Vi er tilgjengelige for å svare på henvendelser fra mandag-fredag. Etter en vanskelig periode og skifte i eierskap, måtte de dessverre legge ned ruten mellom Storbritannia og Norge.


Du kan ikke søke uten å skrive minst et ord med tegn. Du må ha minst ett søkeord med minst tegn. Vennligst oppgi en verdi. Husk å bruke medlemskortet ditt hver gang du handler og fyller drivstoff hos YX eller Circle K. Register ditt medlemsnummer hos If, så er bonusen sikret. Som medlem kan du også velge NAF MC medlemskap.


Det er en enkel måte å komme seg over på. Men for oss med barnevogn, en på mn og en durasell kanin på år, så er svaret nei. Buffeten er uten merking, men ok.


Lurer du på hvor du skal dra? Eller kanskje du bare vil diskutere et reisemål? DFDS er det eneste rederiet som seiler mellom Oslo og København.


Fjordline medlem

Som NAF- medlem får du rabatt på denne strekningen hos DFDS. Rabatten gjelder for transportreiser på alle lugartyper, alle avganger, og for bilplass. Unn deg et avbrekk fra kjøreturen og våkn opp uthvilt neste morgen etter et begivenhetsrikt opphold om bord!


Båtreise med bil fra Sandefjord til Strømstad. Nyt god mat og drikke og handle til taxfree-priser om bord. Medlemmer reiser gratis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg