mandag 9. februar 2015

Indisk mat oppskrifter curry

Hundrevis av forskjellige restauranter. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY.


Si JA til stort utvalg.

La våre oppskrifter inspirere deg! Nahid Hassan kommer fra Bangladesh og flyttet for mer enn år siden til Stockholm. Indisk curry er en super hverdagsgryte.


Etter designutdannelse startet han to indiske restauranter. Hans motto er at indisk mat skal smake indisk , og. Her er oppskrifter på noen av de beste indiske og pakistanske rettene. Dette er mat som også spises i store deler av Midtøsten.


Pakistansk og indisk mat er ikke så forskjellig. INDISK LEVEBRØD: Sarita Sehjpal har indisk mat som både levebrød og lidenskap.

Kokken håper at flere nordmenn vil tørre å lage mer indisk mat hjemme med hennes enkle oppskrifter. I dag eier 45-åringen restauranten selv, hvor hun prøver å videreføre de indiske mattradisjonene tilpasset norske ganer. Mynte er perfekt til lam, men også andre kjøttyper og fiskeretter, og yoghurtbasen gir et fint brekk mot sterk mat. Skal du ha pakistansk, indisk eller annen lignende type middag er hjemmelaget myntechutney forfriskende tilbehør som gjør måltidet ekstra godt. Denne oppskriften gir ca.


Her finner du våre beste oppskrifter på indisk mat –alt fra klassisk Chicken Tikka Masala til desserter. Laccha paratha med et lag av margarin i, og kombinasjon crispy og fluffy gjør at den bare smelter i munnen. Tidligere har jeg en oppskrift av aloo paratha på bloggen – det er er altså et indisk flatbrød fylt med potetmasala.


Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Karripasta, kokosmelk og ingefær gir varme fra Asia, og blandet med gulrot, sukkererter, kål og norsk svinekjøtt i strimler har du en spennende, smaksrik rett. Ukas ønskeoppskrift er indisk mat.


For meg er indisk den ultimate kosematen på kalde og mørke dager. Du må kanskje investere i et par nye krydder den første gangen, men da har du alt klart til neste gang. Jada, det er på tide å hente frem noen eksotiske oppskrifter i høstmørket for å løfte litt på stemningen.


Bare innrømm det med en gang – får du dette servert til middag en kal våt og mørk høstdag, ja, da kommer du i litt bedre humør ikke sant? Her får du oppskriften på en enkel indisk curry med kyllinglår. Oppskrift på indisk curry med lammekjøtdeig.


Da må du prøve denne lammecurryen.

Klar på minutter! Nanbrød er et indisk bakverk som er et veldig vanlig tilbehør til curry og andre indiske retter. De kan lages naturell eller smakssettes med urter, hvitløk eller andre krydder og frø.


Nanbrødet skal være litt sprøtt i kantene, men mykt inni. Jeg spurte mannen om den falt i smak for i min munn så danset det masse ulike smaker! Jeg savner litt flere oppskrift på thai og indisk - mat , skulle ønsket det var mer for jeg elsker den type rett! Du er helt rå Trine!


Curryen serveres med kokte egg i sausen og kokt ris ved siden av. Det er aldeles nydelig! Curry er en samlebetegnelse for grønnsaker, kjøtt eller fisk som blir servert i en krydret og aromatisk saus.


Retten oppsto i India og serveres med ris eller naanbrød. Curryen har spredt seg over hele kloden hvor det finnes indiske miljøer av en viss størrelse. LES OGSÅ: myter om indisk mat.


Korma – en mild indisk curry.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg