fredag 27. februar 2015

Vaskemaskin rens test

Det kan være fort gjort å slenge vasken inn i maskinen uten å tenke så mye. Men dette kan koste deg dyrt. Skal du kjøpe ny vaskemaskin og vil vite hvilken som er kåret til best i test og er den rimeligste akkurat nå?


Da har du kommet helt rett! Husk at jo oftere du vasker vaskemaskinen din, jo mindre møkk er det i den og desto lettere blir rengjøringsjobben. Du trenger heller ikke å investere i maskinrens for å få vaskemaskinen ren.

Et velkjent kjerringråd er å bruke 1-dl hvit mateddik i den tomme vaskemaskinen , og kjøre et 90-graders vaskeprogram. Slik renser du vaskemaskinen. Start med å rense lofilteret. Kjør en vask på grader med vaskepulver uten klær. Rens lofilteret igjen.


Du har kanskje lagt merke til at det finnes en luke til vannpumpen nederst på vaskemaskinen. Her finner du også filteret til vaskemaskinen. Bak luken er der et lokk som kan skrus av.

Her samler det seg gjerne opp mye hår og støv, men også småting som mynter og hårnåler. Sjekk at det ikke ligger noe her som kan blokkere eller skade. Målet med denne artikkelen er å gjøre det enkelt over oversiktlig å få overblikket over de beste – i følge diverse forbrukerråd og testmagasiner – vaskemaskinene på markedet. Alle hvitevarene i huset trenger jevnlig rengjøring, selv om de blir brukt til å vaske andre ting. Hvis man ikke tar vare på den, kan det gjøre at den ikke virker ordentlig slik at den kan vaske klærne dine.


Lær triks for rengjøring av vaskemaskiner. Mitt favoritt-rengjøringsprodukt, eddik, kan brukes til så mangt. Visste du at det blant annet kan brukes som et miljøvennlig.


Råd og Rön har testet vaskemaskiner mens Tænk tar for seg maskiner i sin test. Den er lett å bruke, god til å vaske tøy, lager lite lyd og er energieffektiv. Vaskemaskinen som er best i test.


Hos Test - vaskemaskin. Som det nest beste valget kommer modellen Bosch WAW325I9SN , mens Miele WDB020NDS er det tredje beste valget av vaskemaskin. Lagervarer leveres neste virkedag.


La vaskemaskinens luke stå åpen når du ikke vasker. Gjenta vasken to til tre ganger til det ikke setter seg mer skitt i lofilteret. Avhengig av hvor ofte du vasker klær, anbefales det at du avkalker vaskemaskinen 2-ganger i året.

Vi har sammenlignet best i test oppvaskmaskiner på bakgrunn av deres anmeldelser fra brukerne og er dermed kommet frem til hvilke som brukerne er mest tilfreds med. Når en bruker maskinrens til vaskemaskin , skal en vaske vaskemiddelskuffen og gummiringen først. Jeg har brukt det, og synes det funket.


Miele WTF1WPM kommer på plassen som den nest beste vaskemaskinen med tørketrommel, mens AEG L7WDB861G kommer på en tredjeplass. Jo raskere du får dem i vaskemaskinen , desto større blir sjansen for å få bort flekkene. Tar ikke alle flekkene. Ingen av vaskemidlene fjerner rødvinsflekken i vår test. Alle tar ketsjupflekken, og de fleste hamler opp med jord.


Med de beste vaskemidlene er kun en eller to av flekkene synlige etter første vask. Om du skal kjøpe ny oppvaskmaskin og vil vite hvilken som er den beste akkurat nå, har du kommet helt rett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg