mandag 16. februar 2015

Loppemarked eiganes skole

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling!


Heltberg har lærere som er tydelige, engasjerte, nytenkende og kompetente. Likevel er det elever som av ulike og ofte sammensatte årsaker ikke finner seg til rette på skolen og derfor tilbringer mindre tid på skolen enn forventet.

En flott gjeng med unge musikanter og engasjerte foreldre gjør korpset til en sosial og god. Eiganes Skolekorps, Stavanger, Norway. Innlevering av lopper på fredag 20. Loppemarked : Arrangører : Markedsplassen : Gi bort Lopper?


Registrering: Synspunkter? Tips en venn: Leie utstyr? Kontakt oss: Danmark?

Akkurat nå er det: besøkende her! Så altså, som vanlig startet høstens sesong med oppstartseminar. For mange var det første gang, mens for andre var det anledning til å henge sammen med korpsvenner. På våren og høsten er det høysesong for loppemarkeder for skolekorps og skoler. Vi er alltid interessert i tips om spennende arrangementer i Oslo og Akershus.


Velkommen til et av Oslos største og beste loppemarkeder! Oslo hvert år i begynnelsen av september. Søk etter din skole eller finn den i listen nedenfor. Du kan også laste skoleruten rett inn i din kalender.


Har du glemt kontoen din? Kafe med mat og hjemmelagde kaker. Ta bussen til Loppis! Bussene 3 og stopper rett ut. Leveringssted er ved AKS på Årvoll skole.


Det vil også være mulig å ringe loppetelefonen vår for å avtale henting. Telefonen vil være påslått mellom 20.

Til Haugen skolekorps’ loppemarked på Haugen skole 2. Vet du hvor du vil søke? Det er loppemarked på Årvoll skole første helgen i november! Auksjon begge dager kl 14. Skoleporten er Utdanningsdirektoratets nettjeneste der skoler og skoleeiere finner relevante og pålitelige data om grunnopplæringen.


Kafeen vil være full av kaker, pølser, hamburgere, vafler, brus og annet godt. Liste over skolene og lenker til egne hjemmesider. I tillegg var både juniorkorps, ensemblegrupper og solister i konkurranse og alle fikk gode resultater. Neste loppemarked arrangeres 25.


Bryn Skoles Musikkorps arrangerer to loppemarkeder i året, ett om våren og ett om høsten. Korpset er avhengig av inntektene som loppemarkedene gir for å drive sitt arbeid blant barn og unge i vårt område. Driftsstyret har vedtatt en endret skolerute for neste skoleår.


Ny oversikt kommer på hjemmesiden etter vinterferien. Vi ber om at dere ser vekk fra tidligere publisert skolerute. Den første skoledagen i neste skoleår er torsdag 18.


Refstad skole arrangeres av Løren Skoles Musikkorps.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg