tirsdag 24. februar 2015

Hvordan strikke mønster med 3 farger

Kristin Wiola Ødegård viser deg hvordan du holder styr på trådene når du strikker med to farger. Skip navigation Sign. Hvordan strikke mønster med tre farger - Duration: :35.


Medaljekoften min med raglanfelling er et utmerket prosjekt til å mestre denne teknikken på, i og med alle omgangene strikkes med mønster i to farger. Med et slikt ambisiøst prosjekt, syns jeg rett og slett fremdriften ble for sakte å strikke med bunnfargen på venstre pekefinger og kaste med den petrolfargede tråden med høyrehånden.

Her viser jeg hvordan man strikker med to farger fra vrangen. Sivelin Kjølstad 152views. Apropos Embla så får jeg noen spørsmål om 3i1: 1mh, 1r, 1mv. Dette er en forkortelse for at du skal øke masker i ved å øke maske høyre, strikke rett, og øke maske venstre.


Akkurat hvordan står beskrevet i forkortelsesboksen jeg alltid legger ved på første siden. Om du strikker med flere farger samtidig, er det en del ting å huske på. Det er viktig å gi nok plass til tråden på baksiden av strikketøyet, slik at trådene ikke snurper inn mønsteret.


Er det mer enn masker av samme mønsterfarge tvinner jeg alltid garnet etter eller masker, for da synes jeg at vrangen blir jevnest og finest.

Når man tvinner den tråden man ikke strikker med , er det også enklere å følge med på at det ikke blir for stramt, og man unngår at mønsteret trekker seg sammen. I denne DROPS video viser vi hvordan man kan strikke med farger på kontinentalmåten. I videoen strikker vi fram og tilbake etter et diagram, vi strikker med to farger. Den fargen som ikke brukes følger med bak arbeidet på pinnen fra rettsiden. Pass på at tråden bak ikke strammer eller er for løs.


Mønster til Musikksokker. Når du strikker med flere farger , eller når du skal bytte fra en farge til en annen, kan du strikke enden med når du fortsetter med den nye fargen. Når du begynner med den nye fargen så sørg for å vri den løse enden rundt den tidligere fargen for å unngå at.


De fleste oppvaskklut mønstre, men krever mer enn én farge for å skape mønstre og design. Jeg holder på med å strikke min første genser som har et Marius-genser lignende mønster. Jeg sliter litt med å få overgangen mellom trådene til å bli fin (når man avslutter en runde og begynner på neste, med en annen farge ). Så da lurte jeg på om jeg kan bruke denne teknikken, eller om det er noen andre teknikker dere kan anbefale.


Falsk patent bruker samme teknikk som Helpatent Med Kast, men det strikkes bare med kast annenhver pinne. Det blir derfor kun mønster på rettsiden. Synes ofte at gensere med rund sal kan sige litt bak.


Brukt nøster blå, litt over nøste hvit og halvt nøste rød.

Jeg har fått så mange forespørsler etter hjertemønsteret så da legger jeg det ut nederst her på siden. For å få tips om hvordan strikke mønster med tråder på venstre pekefinger? Men jeg hadde strikket par av dem før, det var et morsomt mønster å strikke.


Det å strikke med dobbelt mønsterstrikk. Innledning: Her er det prøvd å forklare hvordan man strikker dobbelstrikk. Dobbelstrikk er mønster med to tråder, helst med klare fargenyanser, slik at det er lett å se forskjell.


Tegn deg et mønster på rutepapir, eller liknende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg