onsdag 25. februar 2015

Banankake med honning

Bland alt det tørre og rør inn egg, honning , sitronskall og til slutt smeltet smør. Del bananene i skiver og stikk dem ned i røren. Hakk mandlene og dryss over. Kaken smaker best når den serveres lun.


Den smaker også herlig med honning på.

Jeg fant oppskrift på en honningkake hos Joy the baker og har brukt den som base for min banankake. Banan og honning og litt grov mel – ja, man kunne nesten påstå at kaken var av den sunne varianten. Passer veldig godt til et te selskap iallfall og som en liten bonus i matpakken.


Mos bananene med en stavmikser til en glatt mos. Smelt smøret og bland i dette også. Visp sammen eggene og tilsett dette også sammen med flytende honning.


Sikt hvetemelet med kanel og bakepulver.

Vend dette forsiktig inn i deigen med en slikkepott. Ikke rør mer enn nødvendig for å få deigen blandet. Imidlertid anses denne oppskriften på banankake med honning og kanel som en dessert som inneholder lite sukker og er veldig sunn. Det er verdt å gi litt oppmerksomhet til hver av ingrediensene fordi de er veldig næringsrike.


Bananer er lastet med mange fordeler, et mineral spesielt: kalium. Hell den over i smurt paiform. Legg bananskivene godt ned i røren. Sjekk med trepinne om den er stekt i midten før du tar den ut. Server varm eller lunken, eventuelt med vaniljekesam eller jogurt.


Bland bakepulveret med hvetemelet og rør det inn i bananblandingen. Enkel og god oppskrift på banankake i form med sjokoladebiter og nøtter. Bruk overmodne bananer og lag en saftig kake med god holdbarhet, ha i sjokoladebiter og valnøtter rett før steking. Du trenger en brødform på omtrent liter.


Banankake er en enkel kake å lage – og alltid veldig populær! Ja, forutsatt at du har tre godt modne bananer på lur, da.

Hvis ikke så må du vente til du har, eller romstere litt i fruktdisken etter de mørkeste eksemplarene - og det er det verdt å gjøre, for dette er en skikkelig godbit! Overmodne, mørke bananer er ekstra søte og passer perfekt å bake med , så det blei rett og slett ei superenkel sjokolade- banankake til kveldsmat igår kveld. Denne banankaka er naturlig søt og lagast heilt uten helsekostprodukter. Er bananene skikkelig modne holder det med g sukker. Har du noen modne bananer liggende kan det være en veldig god grunn til å overraske familie eller venner med en rykende fersk kake!


Tilsett det tørre i smørblandingen, og vend til slutt inn bananene med en slikkepott. Pisk inn ett egg av gangen. Krydderkake med honning. Hva med å feire den med en smakfull og saftig banan- og sjokoladekake? Denne saftige og enkle krydderkaken passer bra året rundt!


Formkaker Krydderkake. De er ypperlige å bruke i banankake. Jeg synes peppermynte-bounty høres veldig julete ut, så derfor lagde jeg det for et par uker siden og ble godt fornøyd :) Vanlig bounty med masse konditorfarge og litt pepprmyntedråper gjorde susen, og det smaker som after eight!


Deilig og sunt julesnop som lages i en fei - med litt ventetid i fryseren da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg