tirsdag 24. februar 2015

Kitchenaid tilbehør

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Stort utvalg av Annet tilbehør. Alle varer på lager! Oppdag Chef Touch, den nye Artisan kjøkkenmaskinen og alle produkter og tilbehør i katalogen vår.


Hos Elkjøp finner du en mengde tilbehør som gjør Artisan til den ultimate kjøkkenmaskinen og ditt viktigste verktøy på kjøkkenet.

Sammenlign produkter. Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt. Den klassiske kjøkkenassistenten i Artisan serien finnes i godt utstyrte kjøkken over hele verden og er elsket både takket være de mange og varierte funksjoner den har samt den elegante retro designen.


Assistenten har ulike hastighetsmoduser og hele tilbehør for å hjelpe deg med alt fra å lage iskrem til bake eller stoppe pølser. Udover at være leveringsdygtige i standardtilbehør, som f. Lav ting du ikke anede var muligt, og eksperimenter med alt fra frisklavet pasta til hjemmelavet is.

Opdag Chef Touch, den nye Artisan mixer, og alle produkter og tilbehør i vores katalog. Hvis baking og matlaging er din lidenskap ønsker du at kjøkkenmaskinen din skal være din trofaste partner. Våre kjøkkenmaskiner er designet slik at de kan tilpasses ethvert kulinarisk eventyr du vil legge ut på.


Se vårt store utvalg. De Beste Priser Nå! Finn laveste nettpris her. Søk etter kitchenaid tilbehør på Kelkoo. KitchenAid endnu flere muligheder.


Foodprosessoren er i stand til å skjære, kutte og rive de fleste ingredienser. Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 16:oo, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under. Hos Elgiganten finder du en masse tilbehør som gør Artisan til den ultimative køkkenmaskine og dit vigtigste værktøj i køkkenet.


Klik her og find den bedste pris nu! Eller noget helt tredje? Find det rigtige i vores store udvalg. Kæmpe udvalg - Bestil i dag! Besøg vores onlineshop og køb i dag!

Kjøp kitchenaid tilbehør på Kelkoo. Maskinen har vippehode og l bolle. Lettvint rengjøring og bruk. Enkel og praktisk i bruk. Utmerket ytelse og direkte kraftoverføring på 3w med.


Her hos Skousen finder du naturligvis den kendte og elskede Artisan Mixer og en lang række af tilbehør som slowjuicer, glasskål, kødhakkere og meget mere. Hertil kommer udvalget af blendere og foodprocessorer, som ligesom køkkenmaskinen kan klare mange forskellige opgaver. Vi har også tilbehør som gjør oppgavene på kjøkkenet enklere og mer effektivt. Krups eggekoker 7egg 350W.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg