mandag 16. februar 2015

Spraytan strømmen

Grunnet stor pågang og høyt tempo i salongene kan det til tider være vanskelig å nå oss. Svarene på de vanligste spørsmålene finner du her. Du blir brun på kun minutter! På Styletime kan du sammenligne lokasjon og pris, lese anbefalinger og bestille time.


Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.

Ved å klikke på Jeg godtar, eller bruker nettstedet vårt, samtykker du til bruk av cookies. Forleng spraytan fargen betraktelig! Kos deg med perfekt spraytan resultat ️. Har du bestilt time hos oss og lurer på hvordan du forbereder deg for å oppnå best mulig spraytan resultat?


Lurer du på hvordan du best vedlikeholder og ivaretar din nye, flotte brunfarge? Her finner du priser, ventetider og anmeldelser. Jeg har akkurat kommet hjem fra spraytan kurs på spraytanhuset på strømmen og jeg er så fantastisk f.

Strømsveien 6 Skedsmo. Finn din perfekte salong. Avkobling fra hverdagen. PNINGSTIDER mandag til fredag kl 09. Hun har et hårnett på hodet.


Kunden som dukker opp bak ser ut som hun har tilbrakt uker i varmere strøk, og er beviset på hva de holder på med. Ser du etter Spraytan i Moss? Noen som har tatt spraytan på Romerike, og blitt fornøyd?


Husker ikke hva den salongen heter. Tusenvis av produkter innen hudpleie, makeup, hår, duft og helsekost. Norges største på skjønnhet og velvære. Kjente merkevarer og lave priser - VITA.


Må bare dele dette, for denne favoritten fungerer alltid! Og er gull verdt til de som trenger det! Med spraytan blir du raskt brun, uten sol og skadelig UV-stråling.

Du slipper å bekymre deg for økt risiko for hudkreft, rynker og hudskade. Vi tilbyr det beste innen helse, hud -og kroppspleie. Vi er hud- og kroppsterapeuter, en sykepleier og en lege.


Unn deg litt luksus i hverdagen hos oss. Senk skulderne og la oss skjemme deg bort i en atmosfære av ren velvære. Dråper er en annen fin måte å få en naturlig glød i ansiktet. Denne fra Kicks er en bestselger, som du enkelt blander med dagkremen. Brud og Skjønnhetssalong som tilbyr nye og pent brukte kjoler, sko og tilbehør.


Av behandlinger tilbyr vi hårfjerning med sugaring, manikyr, pedikyr, gelélakk, spraytan og brynstyling. Bergen Spraytan , Bergen, Hordaland. Spraytan Akershus - Norge med telefonnummer, adresse og kart.


Det er vel få andre områder hvor det er så viktig å vite at man er i trygge hender som når det kommer til helsen og utseendet vårt. SkinClinic er en profesjonell klinikk med fokus på hu helse og estetikk. Vi utfører godt dokumenterte behandlinger, er opptatt av naturlige resultater og benytter oss kun av anerkjente merkevarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg