fredag 6. februar 2015

Muffins grunnoppskrift

Denne grunnoppskriften på lyse muffins er superenkel å følge. Velg og vrak blant mengder av oppskrifter, tips og inspirasjon. Saftige og smakfulle muffins er perfekt til bursdager eller andre anledninger. Alt fra blåbær og revet sitronskall, til sjokoladebiter og peanøttsmør gjør seg godt i muffinsene.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Lettvinte muffins er små, SUPERGODE muffins , som er SUPERRASKE å lage.

Deigen skal bare røres sammen med en sleiv, og etter minutters steking er muffinsene klare! Du kan tilsette smak etter ønske. Oppskriften gir stk. Lag lyse muffins som er perfekt for bursdagsselskap eller som 17. Disse store muffinsene er både saftige og gode.


Barn spiser like mye med øynene, så legg innsats i pynten heller enn i selve bakingen. Pynt med melisglasur. Derfor mener jeg at det holder med én grunnoppskrift på lyse muffins , som blir til sjokolademuffins.

De kan dessuten se helt forskjellige ut fra gang til gang. Med en god grunnoppskrift er det bare fantasien som setter grenser. Muffins er superenkle å lage og smaker alltid godt.


Trykk på stjernene for å gi din vurdering. Her har vi samlet våre favorittoppskrifter, både på muffins , cupcakes og god frosting til toppen. Hvorfor er muffins så populære? Jo, fordi de kan brukes i alle slags selskaper som barnebursdager, bryllup, bursdager, jubileer.


Og alle liker muffins , det er plent umulig å ikke like det. De har en lett og god smak som selv den mest kresne liker. Og så kan de være morsomme å se på med pynt av all slags ting.


Rør smør og sukker hvitt. Grunnoppskrift på muffins til barnebursdag (brukes til alle kakene): 1g smør. Bland mel og bakepulver. Tilsett det tørre og melken vekselvis mens du rører.


Røren kan smakssettes med sjokoladebiter eller bær. Sjokolademuffins med sjokoladebiter! Et godt tips er å stette muffinsformene i et muffinsbrett først, - da holder de formen enklere.


Topp med enkel kremost frosting og pynt med ønsket strøssel.

Barn er glad i muffins , og ekstra godt blir det med glasur og masse fargerik pynt. Med en grunnoppskrift på matmuffins og tre fabelaktige fyll, kan du fylle fryseren med matpakker for neste måned. Det er lite som er tristere enn matpakken til en gjennomsnittsnordmann. Om du skal arrangere selskap eller bare har gjester med mange ulike smakspreferanser, så kan det være lurt å ha muffins med flere smaker tilgjengelig.


Det kan virke tidkrevende å skulle lage flere ulike muffinsrører, men med vår enkle og allsidige muffinsrøre kan du enkelt trylle frem ulike smaker. Dette blir omtrent muffins. Forvarm ovnen til 2grader. Knekk eggene i en bolle og visp dem sammen med sukkeret i en bolle til eggedosis.


Ha smør og melk i eggedosisen. Disse muffins oppskriftene derimot, er super sunne! Lagd med masse proteiner, sunne fett- og karbohydratkilder. De gir deg perfekt energi hele dagen.


Frokostmuffins, lunsjmuffins, middagsmuffins, dessertmuffins.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg