tirsdag 24. februar 2015

Nachos tilbehør

Topp nachochips med is og dypp i sjokolade. Raskt, enkelt og digg! Nachos er enkelt, raskt og alltid godt. Og enda bedre blir det med hjemmelaget tilbehør ! Bytt ut kjøtt med bønner, så har du en god vegetarvariant.


Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.

Strø nachos med tomater, avokado, resten av bønnene, vårløk og koriander. Server med tilbehør om du vil eller bare litt hot sauce og ekstra chips. Oppskrift på de beste hjemmelagde refried beans finner du her.


Guacomole lager du også best selv og er veldig enkelt å lage. Her finner du min versjon. Meksikansk nachos er gjerne knyttet til taco og.


Fløtegratinerte poteter er verdens beste tilbehør som passer til både kjøtt og fisk. Enkel og god oppskrift på tex-mex nachos med smeltet ost.

Du kan bruke pulled pork eller kylling i stedet for kjøttdeig. Kidneybønner er også godt istedenfor, eller sammen med kjøtt. Tapas (111) Tilbehør (333) Vegetar (163) De ti beste matnettstedene.


Vi spiser ofte mexicansk ma men det er ikke så ofte vi spiser sprøde nachos – men når vi gør … uhmm, det er lækkert og hele familien er jo vilde med det. Siden jeg får så mange gode tips fra bloggen din, tenkte jeg å dele en mexicansk hemmelighet med deg (har bodd i Mexico mange år): Ta en boks cheeze Wheeze eller sånn cheddardipp for potetgull i en kasserolle og tynn ut med matfløte. Det er osten som brukes by the locals, ikke hvitost som smeltes. Tacoen kan lages på mange måter og det går an å variere på utallige måter med tilbehør og toppings. Hva med å bytte ut ferdigtaco med hjemmelaget?


Lag hjemmelaget tacokrydder, guacamole, tacosaus og lefser helt selv - her er tilbehøret du må ha til taco! Stort utvalg av Tilbehør til en bra pris. Se alle tilbud og kjøp nå!


Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Alle varer på lager! Be venner eller familie på denne skikkelig digge helgematen! Det er perfekt etter en lang dag i solen, og du er fysen på noe salt som gjerne er litt mer avansert enn å åpne en chipspose.


Siden det ikke krever mye utstyr, er det vidunderlig lettvint feriemat, enten du er på hytta, i båten eller hjemme på terrassen! Vask og rens isbergsalat og agurk. Del salat i strimler og agurk i terninger.

Lag en salat av isbergsalat, agurk og mais. Server nachos med salat, avokadodressing og tacosaus. Tips: Lag gjerne tacokrydderet selv. Hei og god lørdag alle sammen!


Lurer du på kva du skal ha til middag ikveld? Då har eg forslaget til deg: SØTPOTET NACHOS ! Slik som søtpotetpizza blei denne oppskrifta laga i fjor sommer då eg hadde min enorme søtpotet periode. Begynn med å steike kjøttdeig, tilsett opphakket rødløk og la det surre i pannen til løken blir glanset.


Tilsett salsaen, rør godt og la det stå på svak varme i fem minutter. Forvirret av de mange navn og hva de enkelte er? Da er du ikke alene og her er den endelige guiden til disse forskjellige rettene og forskjellen mellom dem. Samt forklaring og oppskrifter på tilbehør. Retten er lagd i en fei, men ønsker du å avansere en smule har jeg også oppskrift på hjemmelaget tacokrydder og guacamole.


Det var tænkt som en snack og er selvsagt ikke særligt mættende – eller nærende – på sigt. Derfor er der da også mange der supplerer med kylling eller hakket kød og bønner, og på den måde gør ”snacken” til en hovedret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg