mandag 2. februar 2015

Påske i oslo med barn

Hvis du leter etter et hyggelig sted med uteservering, kan du sjekke vår guide til uteservering i Oslo. Les også: EKSPERTENES TIPS TIL FERIE MED BARN I EUROPA. Påske i skjærgården.


Er du sugen på vår, så skal du ta med deg barna på påskeferie ut i skjærgården. Oslofjordens friluftsråd ønsker at alle skal ha tilgang til fjorden og strendene, og leier ut såkalte kystledhytter.

Mange forbinder karse med påske , og det er spennende både for store og små å følge med på at det spirer og gror. Du trenger kun en beholder, bomull, karsefrø og vann. For barn er det kjekt å lage beholderen selv. Hvorfor ikke ta med barna på en skikkelig påskeskitur med Kvikk Lunsj, appelsin og kakao? Eller gå en tur i nærområdet og plukk gåsunger.


Her finner du en rekke tilbud både innen sport, underholdning, forestillinger og verksted der barna kan få utfoldet sin kreativitet og finne andre barn de kan bli kjent med. Sett på en påskefilm til barna eller lag enkel påskepynt sammen med dem! Oslo for barn som liker action.

Kristne feirer påsken til minne om Jesu Kristi siste nattver lidelse, død og oppstandelse. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Dersom dere ikke skal på påskeferie med barna , så hvorfor ikke komme i det kreative hjørnet hjemme? Gjennomføres i samarbeid med bispedømmene Borg og Tunsberg. For å klatre i de råeste løypene må barna riktignok være høyere enn 40.


En hyggelig påsketradisjon for mange familier og barnehager er å så karse til påske. Du kan bruke nesten hva som helst å så karse i, enten det er en liten bolle, en kopp, bunnen av en melkekartong eller tomme eggeskall. Fyll bollen med bomull, papir eller jord. Hør konsert, se film, besøk Operabutikken eller ta påskelunsjen i Sanguine Brasserie.


Vår i luften, solen skinner, snøen smelter. Til påske pynter vi utelukkende med ting som vi og barna har laget. Det nærmer seg påskeferie!

Noe tar vi vare på, mye kastes #128521; Og det er SÅ mye gøy å lage. Han spiser påskelammet sammen med disiplene sine, blir henrettet, men står opp fra graven. Derfor blir påsken også den viktigste kristne høytid. Barn og unge bør være fysisk aktive i minst minutter hver dag. Minst tre ganger i uken bør det legges til rette for aktiviteter med høy intensitet som gir økt muskelstyrke og som styrker skjelettet.


Aktiviteten bør være med moderat eller høy intensitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg