fredag 27. februar 2015

Varm i kinnene gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. KJENNER DU DEG IGJEN? Mange av de følgende tegnene kan være symptomer på helt andre ting.


Svar: Det er noen barn som er veldig følsomme for temperatursvingninger, og blir veldig røde i kinnene etterat de har vært ute i frisk luft.

Det er noen som har god effekt av en fet fuktighetskrem uten parfyme, men noen må faktisk bruke et kortison preparat for å bli bedre. Det kan bli ubehagelig dersom det blir altfor varmt , og fosteret kan i verste fall ta skade av det dersom du blir overopphetet. I andre og tredje trimester er det ingen fare for at barnet kan ta skade av sol og varme. Syv sommertips for gravide : 1. Du har kanskje hørt noen prate om gravide kvinners ”glød”, eller at de ”blomstrer”?


Gravide bør ikke spise mye lakris på grunn av skadelige effekter av glycyrrhizinsyre, et hormonforstyrrende stoff som finnes i lakrisplanten. Gravide og kvinner som planlegger å bli gravide bør unngå ingefærshots og kosttilskudd med ingefær. Bakgrunnen er dyreforsøk som viser at store mengder ingefær kan gi økt risiko for abort.


Feber i svangerskapet har som regel de samme årsakene som feber oppstått uten at man er gravid.

I de aller fleste tilfeller dreier deg seg om ufarlig og forbigående kortvarig feber. En vanlig årsak til febersykdom er virusinfeksjoner, og noen virusinfeksjoner kan ha ugunstige innvirkninger på graviditeten. Er utenom symptomene som je senere skal forklare frisk. Svetter mye lettere enn tidligere når jeg er på jobb eller gjør daglige gjøremål.


Kreft i eggstokkene er mindre vanlig enn brystkreft (cirka 5kvinner i Norge får det hvert år, mot rundt kvinner som får brystkreft), men risikoen er høyere hvis det er andre i familien som har hatt det, eller du aldri har vært gravid. Bestill en time hos legen, som kan henvise videre til gynekolog og ultralydundersøkelse. Her finner du informasjon om graviditeten uke for uke, svangerskapskontrollene, vanlige plager og hva du bør passe på som gravid.


Rosen (erysipelas) er en avgrenset betennelse i huden. Den infiserte huden blir rø varm og hoven. Tilstanden kan bli alvorlig dersom infeksjonen ikke blir behandlet, så det er viktig å søke lege ved mistanke om rosen. Mange forveksler også tegn på at det faktisk er menstruasjonen som kommer og ikke at man er gravid.


Det er klart at har man et sterkt ønske om å bli gravid og hele tiden tror man er det, så tenker jeg at det er naturlig at man leter etter tegn. Varm mat skal være rykende varm. Bakterier vokser i lunken mat. Ved temperatur over 70°C drepes de fleste bakterier. Er det lenge til maten skal serveres, er det bedre å kjøle maten raskt ned og varme den opp igjen.


Når du bruker mikrobølgeovn til å lage mat, bør du røre om eller la retten stå noen minutter så varmen fordeler seg jevnt. Les også Er jeg gravid - dette skjer med kroppen store NEI når du er gravid.

Diskuter med andre som nylig er blitt gravide. Se denne fantastiske vidoen fra befruktning til fødsel! Noen av tegnene er det mange som får den siste uken før man skal ha mensen, så dette er absolutt til forvirring når man går der og lurer på om man er gravid. Hvis du sliter med søvnen, er det beste tipset å slappe av og godta at dette er helt vanlig når du er gravid.


Man må prøve å ikke se på det som et problem, men akseptere situasjonen, sier legen. Det er nemlig helt normalt å sove mindre når man er gravid. Ikke er det farlig heller, selv om det kan være veldig slitsomt. I tillegg er gravide ofte noe mindre aktive enn ellers, noe som også øker risikoen.


Symptomene på blodpropp kan variere fra svært vage til sterke smerter i leggen eller låret. Foten kan være hoven og varm. Enkelte kan også få feber.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg