søndag 1. mars 2015

Easy life bodø

Hotell med sentral beliggenhet. Gratis avbestilling! EasyLife er et langvarig og helhetlig program der du går ned i vekt gjennom å endre livsstil. Du får kunnskap slik at du spiser sunt enkelt og riktig.


Vi hjelper deg i gang med treningen, og du får kunnskap om mental trening slik at det blir enklere å få nye vaner og nå dine egne mål. Kurset har en varighet på mnd.

Også eget BISON kurs. Du får din egen EasyLife -bok, hvor alle leksjonene om trening, kosthold og motivasjon er beskrevet. Hovedhensikten med EasyLife er å få til en varig endring av dine vaner i forhold til mat, trening og tankegang.


Helheten og langvarigheten i EasyLife har vist seg å være en nøkkel til et nytt og bedre liv med mer energi og livsglede. Våre ansatte svarer gjerne på spørsmål vedr våre produkter og naturlig livsstil. Finn åpningstider og din Life butikk på life. Life er Nordens største helsekostkjede med butikker spredt over hele landet. Life har produkter som holder deg naturlig frisk og som hjelper deg med å finne balansen mellom kost, mosjon og hvile.


Bestill drømmeferien med Agoda.

Jeg er veldig glad for at jeg valgte å komme hit til Trond på Modus og starte på EasyLife -kurs. Her blir jeg også så godt fulgt opp, sier Anita Kjelstrup Gløersen, her i gang med en kettlebelløvelse, med god assistanse av sin EasyLife -instruktør, Trond Chitussi. Ta gjerne kontakt med oss i Hepro.


Ta kontakt med en av våre representanter under. Velkommen til Modus! Bo lengre hjemme med Hepro. Bredt utvalg av kvalitetssikrede produkter online og i butikk.


Kjøp helsekost og bli inspirert på life. Lærlingekontoret i Salten (LiS) Oppfølging av lærlinger og medlemsbedriftene våre. I Bodø driver han enmannsforetaket Modus Fitness, og holder til i Sky Fitness sine lokaler.


Han er sertifisert Easylife – og Mylife­–coach og har utdannelse innen anatomi og fysiologi, aromatisk fysioterapi, personlig trening, og tilbyr både personlig trening, livsstilsveiledning og massasje. Kontaktinformasjon. Produkter til en aktiv fritid eller friluftsliv på land og vann. Her finner du også artikler for aktiviteter og trening i eller utenfor hjemmet, med eller uten firbente venner. Balanz treningssenter holder til i Sandnes på Luramyrveien 65.


Vi tilbyr behandling for skader og velvære, Easylife , utdanning for muskelterapeuter, gruppetimer og trening i helsestudio. POPrommet Bodø er en privat musikkskole som drives av Ann-Iren Hansen og Thale Krogtoft Jensen, og eies av Venke Knutson. Du kan velge blant 1-etasjes hus, etasjes hus, vinkelhus og tomannsboliger.

Hos Elkjøp finner du det meste du har behov for innen TV og bilde! Du finner de fleste og største leverandørerene til TV og bilde i vårt sortiment og til lave priser! Trenger du nytt datautstyr?


Elkjøp har det meste du har behov for innen data og datautstyr! Vi har de fleste og største leverandørerene i vårt sortiment til lave priser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg