tirsdag 24. mars 2015

Badekar med dusj megaflis

Produkter til en garantert lav pris og rask levering! Her finner du dusj med badekar. Kjøp i dag med gunstige tilbud! Alltid lave priser og et stort utvalg!


SpaBad med massasje og med dusj på vegg styrt fra kar.

Vi fører en rekke produkter fra forskjellige produsenter som Celeste, Gustavsberg, Laufen og flere andre. Badekar finnes i utallige former og utførelser. Når du velger dusj er det derfor viktig at du tenker gjennom hvilket behov du har, og hvilken plass du har til rådighet. Er du ute etter å spare plass, eller frigjøre mer plass, er innfellbare dusjdører eller dusjhjørne en god løsning. Utvalget er stort, og vi har mange dusjarmaturer i sortimentet.


Lurer du på noe – Så hjelper vi deg gjerne! Har man et frittstående badekar , kan man for eksempel ha en gulvmontert frittstående badekararmatur. Ved valg av et slikt armatur er det viktig å ta hensyn til for eksempel varmekabler, ettersom disse må monteres i gulvet.

Et annet alternativ kan være et badekararmatur som monteres direkte på kanten av badekaret. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. Med en baderomsvifte fra Flexit eller Thermex får du god kvalitet til en rimelig pris. Uansett hva du er ute etter, vi har et alternativ til deg.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Trenger du hjelp til å finne riktig produkt til ditt bad? Når du har funnet det badekaret du liker, så har vi mange dusj - og badekarbatterier å velge mellom. Fra klassiske til moderne blandebatterier i messing, kobber, gullfarge eller hvor ikke i råtøft sort matt?


Hos oss finner du garantert et dusjsett eller et dusjhode som passer deg. Vårt mål er å kunne tilby et rikelig utvalg, til en lav pris. Mulighetene er mange, og utvalget deretter. Ikke bare finnes det mange fantastiske varianter å velge mellom, et skikkelig badekar er også den ypperste hverdagsluksusen man kan unne seg.


Tips: Tenk først og fremst på hvor stort badekar du har plass til. Hvis du er m høy og kun har plass til et rektangulært kar på m vil vi heller anbefale å utvide dusjen i stedet. Badekaret er laget for å bli brukt, og derfor er det viktig at du på forhånd tenker gjennom hvilken type badekar du ønsker deg.


Her på sidene våre kan du finne masse inspirasjon i akkurat denne kategorien, og du kan være sikker på at du ved bestilling vil få et badekar fra anerkjente produsenter med lang erfaring. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!

Siden damen etterspør dører med dusj på vegg kan jeg bidra med min erfaring, som riktignok bare er 7-mnd. Finn Megaflis Dusj. Har installert dusjhjørne med 90cm glassdører og det fungerer prima. Forholsvis enkelt å montere og rette opp, god tetting med magnetlist. Og ikke minst, hyggelig pris.


Alle våre modeller er enkle å montere og ser svært stilige ut i ethvert bad! Enten du går for en liten og enkel variant, eller du har større plass og ønsker et dusjkabinett med badekar , er du sikret å finne en dusj som passer for ditt hjem og din familie hos oss. SparMax er direkteimportør av alle produkter vi selger i Norge. Går du rundt med tanker om en enkel dusj i hybelleiligheten eller et fossefall på hovedbadet? Det finnes dusjløsninger for nær sagt alle behov og i alle prisklasser.


Alle våre badekar er av høy kvalitet og har unike design som oser av eksklusivitet. Du vil finne varianter i ulike fasonger, fra ovale til rektangulære, som kan plasseres i et hjørne eller frittstående. Med ergonomisk utforming er du også garantert en behagelig ryggvinkel og sittestilling. Vi har kvalitetsbadekar i alle utførelser og prisklasser. Våre badekar er levert av anerkjente europeiske produsenter.


Nedenfor kan det søkes på type badekar og på badekarets lengde. Gå direkte inn på produsent og deres serier om det ønskes andre størrelser eller løsninger. Når du skal velge dusj og badekar er det viktig å planlegge størrelse, utforming og plassering. Hos MAXBO vil du garantert finne noe som passer ditt bad. Synk ned i et deilig bad hver dag.


SparMax leverer badekar i god kvalitet med badedybde som gjør at du synker godt ned i badekaret. Stilrene og flotte modeller som gjør badet ditt til en smykkesten. Behovene er veldig ulike.


Svunnen er den tiden hvor nesten alle badekar var støpt i samme form, uten tanke på design. Borte er de dagene hvor bading fortonte seg som en nødvendighet og mindre som en gledelig adspredelse. Med våre moderne badekar vil du lure på hvorfor du ikke alltid har hatt et.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg