tirsdag 17. mars 2015

Sørli lekepark

Planen har som mål å øke graden av trygghet og trivsel på plassen, noe som mangler i dag. Denne helgen kan du og barna teste ut to nye, kule lekeplasser på Tøyen. De to nye lekeplassene heter Snippen og Sørli. Opparbeidelse av lekepark. Masseutskiftning Montering av granittelementer.


Beplantning og møblering.

Vårt mål er å skape innovative og inspirerende uteområder som utformes på tvers av de tradisjonelle grensene mellom ulike designdisipliner, og tilfører nye dimensjoner til måten vi verdsetter, og deltar i det offentlige rom. Studio Oslo landskapsarkitekter. VårtOslo er avisa for deg med hjerte for Oslo. Vi forteller historiene fra hverdagslivet i Oslo, fra der du bor, jobber og går på skole. Sørli lekepark skal oppgraderes etter ønske og medvirkning fra de som bor på Tøyen.


Oslo har flere lekeplasser hvor du kan utfolde deg med kreativ lek og trening. Sjekk ut hvilke steder som passer best for deg og hvordan du kommer deg dit. Områdesatsingene i Oslo skal forbedre tjenester og nærmiljøkvaliteter der behovene er størst, slik at flere blir økonomisk selvstendige og aktivt deltakende i lokalsamfunn og storsamfunn.


Ny lekepark blir mye større og lysere, med flotte benker og nytt amfi som kan brukes av hele nabolaget.

Berit Breirem fortviler over manglende måking av Borggata på Tøyen. Her har ikke det blitt måket i år og kommunen nekter å ta ansvar, sier hun til Østkantavisa. FLERE LEKEPLASSER PÅ TØYEN: Tøyen trenger flere lekeplasser som tiltrekker seg barn og beboere til å faktisk benytte seg av arealet. Register interest before you can download all documents and receive updates. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.


KOMPAN er stolte av å levere denne Corocord lekestrukturen til Gamle Oslo, nærmere bestemt Sørli Lekeplass på Tøyen. Oslo Kommune beskriver områdeløft Tøyen som et prosjekt for å gjøre bydelen bla. Hva slags regnbue er det? Men det er ingen regnbue. Den store lekeplassen er åpen fra i dag.


På den lille lekeplassen gjenstår det noen mindre arbeider, så. Sider i kategorien Parker Under vises 1av totalt 1sider som befinner seg i denne kategorien. På nyopprustede Tøyen Torg, og ved Aktivitetshuset Ki Sørligata, var det fullt av.


Senja er som en stor lekepark for friluftsfolk som liker utfordringer. For alle som vil vandre, klatre, padle, dykke eller frikjøre ned bratte fjellsider er Senja perfekt. Her er det nok av muligheter for å bevege seg ute i naturen. Det er svært få lekeplasser for barn i området, og Sørli Lekepark må opprettholdes som i dag. Fylkesmannen i Oslo og Akershus ber om at retningslinjer for støy følges og tas inn i bestemmelsene.


Det bør utarbeides støyfaglig utredning.

Deichman Biblo Tøyen. Lekeparken på Sirkus er et opplevelse– og lekepark for barn og voksne. Her kan du leke, slappe av, spise og ha det gøy!


Vi har sjørøverskute, kino, spiralsklie og et eget område for de aller minste. Festen inneholdt konserter, taler, gløgg, julemarked og mye moro for både store og små.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg