tirsdag 24. mars 2015

Heiskort trysil sommer

Få et personlig tilbud. Ingen skjulte utgifter. Våre pakkereiser er alltid inkl. Skreddersydde gruppereiser.


Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Magic Moose eller Fjellrunden.


Hver natt preparerer vi til sammen kilometer med nedfarter på tre sider av fjellet. Johann Sommer i Vemdalen. På begge sider av fjellet ligger det luksuriøse, moderne hotell med både leiligheter og hotellrom samt bading, spa og flere restauranter. SkiPass Sesongkort.


Prices above are provided by partners for one room, double occupancy and do not include all taxes and fees. Du kan også kjøpe heiskort i heisen i Raudalen. Hafjell Bike Park er ledende i Norge på heisbasert sykling, med løyper fra grønn til svart vanskelighetsgrad fordelt på til sammen km.


Praktisk informasjon om Hafjell. I Hafjell er det obligatorisk med Axess-kort ved kjøp av heiskort , med unntak av enkelttur med gondolen. Vi har skiftet heiskortsystem!


Har du Axess-kort fra før kan du fylle på dette kortet. Har du ikke Axess-kort fra før kan dette kjøpes i Hafjell. Det er ikke lov til å bruke våre løyper til gå opp på randonee-ski. Heiskort er personlig og skal ikke lånes bort.


Bruker man en annen person sitt sesongkort vil dette bli inndratt. Ved brudd på skivettreglene kan heiskortet inndras. Sommerskiskole der landets kuleste ungdom møtes for å trene, få nye venner og ha det gøy. Siden er driftet av. Skogen, elva og fjellet innbyr til uteliv både sommer og vinter.


Reserver ditt Hotell i Trysil online. Trysil Alpine Lodge vil også ha et eget svømmebasseng med tilhørende spa. Med unntak av store grupper, de må melde i fra på forhånd via mail.


Barn regnes fra t. Uansett om du bare skal stå på ski noen timer eller hele sesongen finner du et heiskort som passer for deg hos oss. Skolen holder til på Radisson Blu Trysil. I Kvitfjell er det obligatorisk med Axess - kort (7-) ved kjøp av heiskort. På forhånd kan du enkelt bestille ditt heiskort på nett.


Har du et såkalt KeyCard fra før, kan du gå direkte til heisen når du kommer på plass. Trysil gir deg flere muligheter for after ski, ofte med levende musikk. Du kan reise til Trysil med både bil, buss og tog. Trysil har fått merket for Bærekraftig reisemål, et kvalitetsmerke for destinasjoner som jobber systematisk for å redusere reiselivets negative påvirkning på lokalsamfunnet.


Denne garantien sikrer deg at hytta holder den standarden som vi skriftlig meddeler deg på mail eller på våre egne nettsider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg