fredag 27. mars 2015

Laks med kokte grønnsaker

Prøv en lakseburger med syrlig fenikkelsalat. Vi har oppskriften. Ovnsbakte middagsretter er noe av det enkleste du kan lage. Laks i form med grønnsaker og saus er en slik middag.


Varier grønnsaker etter ønske og server med kokte poteter.

Enkelt og utrolig smaksrikt, og ikke minst veldig sunt. Hjemmelaget fiskegrateng er en ypperlig måte å få barn til å spise fisk på. Dette er en enkel og deilig makaroniform med strøkavring, hvit fisk og smakfull Norvegia-ostesaus. Server gjerne med revne gulrøtter, kokte poteter og smeltet smør over.


En alt-i-ett-form i ovnen er lettvint middag. Deilige grønnsaker , noen fiskestykker, tilsett litt sitronsaft og krydre med pesto, og vips - en herlig middag som du kan servere fullkornspasta eller kokte poteter til. Oppskrift på en form med grønnsaker og laks i ovn.


Lakseformen gjør seg selv i stekeovnen, mens du gjør andre ting.

Dette er en gjenoppskrift som er laget for å bruke opp mest mulig av maten og unngå å kaste mat. Vend de kokte potetene godt sammen med pesto. Server de lune spydene med pestopoteter og et stykke brød til.


Laks med wokkede grønnsaker og kokos. Kan det friste med en asiatisk vri? Nyt smaken av kokosmelk, lime og chili i denne raske og sunne retten. Grønnsakene kan byttes ut med en pakke wokgrønnsaker på travlere dager.


Ovnsbakt laks og grønnsaker er noken av dei bedre middagene eg får. Det er utrulig enkelt og krever få ingredienser, men det er så godt! Når alt berre kan settes i ovnen og middagen lager seg sjølv, så er det også midt i blinken i en hektisk kvardag.


Kvardagen er i gang og middagane skal på bordet etter en lang dag på jobb. Da er det heilt topp med såkalte kvardagsmiddager som både er raske, enkle, næringsrike og mettande. Kokt laks - Ingredienser8g laks i skiver ss salt pr. Forslag til tilbehør: Kokte poteter, agurksalat og rømme.


Laks er en veldig anvendelig fiskeråvare som gir de beste retter. Her får du ny inspirasjon. Fisk og grønnsaker i samme pakke er perfekt for grilling i hagen og til å ta med ut på tur.

Med laks i folie har du lettvint og smakfull sommermat som er klar på en halvtime. Hva er vel enklere enn å legge en pakke med grønnsaker og laks på grillen? Fersk og frossen fisk tar like lang ti uten at du behøver å tenke på tining. Skjær laksen i terninger og fres den i en varm panne med olivenolje.


Krydre med salt og pepper. Laksen trenger bare noen sekunder i pannen. Server på tallerken med grønnsaker og stekt laks. Saften helles over laksen og appelsinskallet drysses over. Den andre appelsinen skjæres i båter som fordeles mellom laksestykkene.


Server med kokte poteter eller ris. Dryss salt og pepper over det hele. Skjær rødløk i båter, paprika i biter og purre, gulrot og squash i skiver. Bland olivenolje, timian, oregano og grønnsaker i en bolle, og ha blandingen over i en ildfast form. Drypp et par spiseskjeer vann over grønnsakene og legg laksestykkene over.


Fordel grønnsaker på foliearkene og ha på salt og pepper. Legg laksefileten over grønnsakene og ha på salt og pepper. Pakk ut laksepakkene og server med rømme og en dillkvast over. Kos deg med kokte grønnsaker Erkjennelser har samlet flere raske tips til gjenbruk av kokte grønnsaker , enten det er snakk om poteter eller gulrot.


Der kan man lære at en blanding gjør seg godt i brø som for eksempel kan spises til en suppe basert på buljong av kokte grønnsaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg