tirsdag 10. mars 2015

Torsk oppskrift

Torsk oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Endelig en rynkekrem som virker. Torsk er en allsidig, hvit og mager fisk. På vinteren får du også skrei som har ekstra fast og hvitt kjøtt. Vil du ha ekstra tykk panering, kan du piske et egg og dyppe fiskebitene i før du vender dem i melet.


Torsk oppskrift

Godt blir det uansett. Se våre beste oppskrifter på herlige retter med torsk. Torsk med godt tilbehør er noe av det beste jeg vet.


Torsk - Torskefiskeriene foregår langs hele norskekysten, i Barentshavet og ved Svalbard. Torsk og bacon er en god kombinasjon og med potetmos med vårløk, som irske champ-poteter vi serverer her er, kan du virkelig glede deg til middagen i dag! Vi har i denne retten valgt å steke baconet i ovnen i stedet for i panne. Dermed unngår du baconlukt i hele rommet, samtidig som du kan bruke steketiden til andre ting. Torsken er best i måneder med r, og det er nå.


Torsk på norsk er deilig, klassisk norsk torskemiddag, med lever og alt. Med kokossaus gir du torsken en litt annen vri, her smaker det litt av Asia. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Kokt torsk eller skrei med agurksalat og sandefjordsmør er tradisjonsmat som du gjerne kan servere som juletorsk, søndagsmiddag eller har gjester. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Oppskrifter med Torsk.


Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer. For mange er torsken kanskje den aller beste fisken vi har, og det er ikke mye som slår en perfekt dampet torsk med godt tilbehør. Skreisesongen er årets høydepunkt for alle torskeelskere.


Les mer om skreien her. Men god fersk torsk får du tak i året rundt, og ikke minst overalt, både villfanget og oppdrettstorsk. Fakta om produktet.


Torsk oppskrift

Torsk i form er en enkel, rask og god middag å lage. Kutt opp, fyll i formen og inn i ovnen - ikke rart oppskrifter på ovnsbakt torsk er populært. Tomatsaus er minst like godt til fisk som til pasta, og torsken er i sitt ess i denne enkle, ovnsbakte familiefavoritten. Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste.


Persetorsk betyr presset torsk. Fisken skal først graves og legges i press. Her får du oppskriften på tradisjonell persetorsk med eggesmør, kokte poteter og gulrøtter.


Torsk oppskrift

I Bergen er persetorsk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg