torsdag 19. mars 2015

Apotek metro

Finn nærmeste apotek på apotek1. Vår kunnskap - din trygghet. Se våre kampanjer og gode tilbud. Du kan også handle på nett. Meld deg på vårt nyhetsbrev.


Gode tilbu tips og råd på e-post.

Den enkleste måten å handle legemidler er fra Norges største og rimeligste nettapotek. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Beskytt huden din i sommer med solpleie fra Vitusapotek.


Nå opptil rabatt. Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Vårt hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta vare på egen helse.


Vi laster inn innholdet, og er snart klare til å vise deg siden du ba om.

Våre apotek er delt inn i to soner – grønn for helse, rosa for velvære – dette for å gjøre det lettere for deg å finne frem. Bestill fra resept, eller finn produktet her på apotek1. Vi sender til deg eller apoteket nær deg. Kjøp raskt og trygt fra vårt nettapotek og få gode råd og tips i forbindelse med sykdom og medisiner. Gå til søkefelt Gå til hovedinnhold.


Hos Vitusapotek kan du handle trygt og effektivt. Bestill din resept eller handle i vår nettbutikk og få varene levert hjem eller i apotek. Hos oss får du alle typer reseptbelagte og reseptfrie medisiner.


I tillegg har vi et bredt utvalg av trygge og gode produkter innenfor helse, hygiene, hudpleie og velvære. Apotek er Norges ledende apotekkjede. Du vil alltid finne mange gode tilbud på sesongvarer. Med et variert utvalg gir vi deg personlig veiledning innen hudpleie og nyttige produkter i hverdagen.


Vårt apotek i Rasta har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek i Rasta i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek. Du er nå fremme ved Metro , og kan velge å parkere på vår utendørsparkering eller i vårt p-hus. Det er enkel adkomst for både gående og syklister til Metro. Lørenskog sentrum bussterminal ligger rett ved siden av Metro.


Vi ger dig kvalificerade tips och råd kring egenvård och hälsa.

Handla våra produkter direkt hos oss på nätet. Vi har snabba leveranser, alltid med fri frakt. Er du på utkikk etter det perfekte stedet for å slappe av, med god mat og moro sammen med familien?


Velkommen til den offisielle siden til Metro kjøpesenter. Se liste over butikkene, praktiske tips, åpningstider og praktisk informasjon om kjøpesenteret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg