fredag 20. mars 2015

Hudormfjerner

Som medlem skjemmer vi deg bort med masse gode fordeler. Norges største Nettbutikk for Menn! Trygg og sikker netthandel.


Når vinteren nærmer seg og luften blir tørrere, blir også huden din tørr og dehydrert. En ansiktsmaske hjelper deg mer å bevare gløden i huden.

Fjern hudormer med en hudormfjerner Det anbefales du ikke klemmer ut hudormene – spesielt IKKE ved bruk av neglene. Dette er fordi neglene har, selv om du vasker hendene godt, en bakterieflora som kan infisere huden. Med denne praktiske hudormfjerner en kan du klemme ut kviser og hudormer mer skånsomt enn ved å bruke neglene. Laget av rustfritt stål. Midt i Japan ligger den lille byen Seki.


Elektrisk hudormfjerner Sørger for å gi deg den glatte og lekre huden du alltid har drømt om. Tweezerman No-Slip Skin Care Tool er en såkalt hudormfjerner for både sorte og hvite prikker eller hudormer,. Slik bruker du hudormfjerner : 1) Rens ansiktet og vask hendene nøye 2) Hold din hudorm-fjerner i ene hånden og en ren papirbit i andre 3) Press forsiktig papirbiten mot hudormen på ene siden og klem så hudorm-fjerneren ned mot hudormen på andre siden Hudormen vil da klemmes ut av presset fra begge sider, uten at fingrene berører ansiktshuden.

Et kraftig vakuum hudormfjerner – porerenser er veldig praktisk ansiktsrengjøring redskap som gjør et effektiv behandling til ditt ansikt. Elektrisk Porerenser – blackhead remover bruker en sterk sugekraft vakuum for å suge ut kviser, urenheter og døde hudceller, samt renser porer og fjerner hudormer slik at huden blir mer balansert og glatt. NO-SLIP SKIN CARE TOOL er et genialt og spesialutviklet verktøy for å fjerne hudormer.


Enden med den tynne vinklede løkken fjerner sorte hudormer naring;r man drar den over det aktuelle omraring;det. Jeg har en slik hudormfjerner som ser ut som en pinsett. Den kom i et sett med tre forskjellige typer - men de to andre typene var totalt ubrukelige). Jeg vil ikke anbefale å bruke en sånn en. Den klarte ikke fjerne alt av hudormen, som førte til at huden reagerte og jeg fikk kviser i stedet.


I tillegg var den for hard og skarp. Apotekets Hudormefjerner - skånsom hygiejnisk fjernelse af hudorme Apotekets Hudormefjerner eller komedonspy som det også kaldes, yder effektiv og skånsom hjælp til at fjerne hudorme og bumser, uden at huden ødelægges og danner ar. Samtidig undgås kontakt med bakterier fra fingerspidserne. Hudormfjerner – din venn i kampen mod hudorm og kviser.


Du kjenner til det. Alltid oppdaterte nettpriser i butikk! Vi har alle vært der. En hudorm-fjerner eller blackhead tool som de også kalles benyttes blant annet i hudpleiesalonger for fjerning av hudormer.


Ved å klemme den lille metallringen forsiktig ned rundt en hudorm, skal du kunne skvise den ut - uten bruk av fingre.

Lær mer om barbering, ansikt, hår og skjegg i vår guide-side. Vi tester: Fjerning av sorte prikker og ormer Fungerer egentlig pore-strips? Vi er nok ikke de eneste som har lurt på om pore-strips faktisk er svaret når det kommer til sorte prikker i huden.


Personer med uren hud har vanligvis fet hudtype. Enten i hele ansiktet, eller bare i pannen, på nesen og haken. Uren hud kjennetegnes av områder med tilstoppede eller store porer, sorte prikker, kviser, røde og blanke områder eller ujevn overflate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg