fredag 20. mars 2015

Jordbærkake barn

Noen ganger er bare en skikkelig god jordbærkake godt nok. Noen blåbær og physallis til pynt. Framgangsmåte: Pisk egg og sukker til eggedosis.


Hos oss finner du festlige kakeoppskrifter til barnebursdag. La deg inspirere av uimotståelig klassikere og kaker med ny vri.

Inviter venner og familie til selskap! Anbefalt alder: Fra år. Legg bunnen på et kakefat, sette på ringen fra en springform og stram til slik at du kan bygge resten av kaken i formen.


Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Det beste sukkerbrødet lager du selv!


Saftig sukkerbrød er et perfekt utgangspunkt for bløtkake og marsipankake, men også til desserter som trifle eller tiramisu.

JaBaDaBaDo Jordbærkake er en sommerlig kake med kakebiter, bunn og kakespade. Bestill kaken på nett - hent hos Meny. Vi baker et stort utvalg fristende kaker! Sett sammen din egen variant eller velg blant våre bestselgere.


Skreddersy en kake med personlig tekst og bilde. Hvis du ønsker kan kaken skreddersys etter dine ønsker, for på Kakemakeren. Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.


Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Inspirasjon og oppskrifter til kaker, gjærbakst og hverdagsmat som er enkel og lage og smaker godt. Det er få ting som smaker av sommer som en klassisk jordbærkake. I denne oppskriften har vi tatt den klassiske jordbærkaken og gitt den en liten oppgradering ved å bløte den med limesirup. Dette gir en fantastisk syrlig og søt smak som går perfekt sammen med jordbærene.


Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her.

Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Fordelen med å servere gele i barnebursdag er at også barn med allergi for egg, melk eller gluten kan spise det! Enhjørninger kakepynt Små søte enhjørninger som passer perfekt til å toppe bursdagskaken, cupkakes og desserter.


Jeg vil påstå at det er en myte at det er vanskelig eller tidskrevende å lage kake. Her er enkle kaker du kan lage istedenfor å ty til posekake. Gode kaker hører til en bursdag, enten det er for de store eller små. Her finner du oppskrifter på kaker til både barn og voksne, og noen gode tips til hvordan de kan pyntes! I kveld er jeg tilbake her på bloggen med en vri på Proteinrundstykker, som er kjempegode og lettlagde Havrerundstykker med cottage cheese (og egg).


Oppskriften ligger fra før i flere varianter her på Det søte liv for jeg synes den gir så supergode rundstykker! Sjelden er vi nordmenn mer hekta på å kjøpe kortreist mat enn når det kommer til norske jordbær. Ingen sommerfest uten en skikkelig jordbærkake med luftig krem og hauger med saftige, solmodne jordbær!


I Trøndelag serveres det alltid blautkak i bursdager, og det gjør vi også hjemme hos oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg