fredag 13. mars 2015

Weekendtur island

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Bestill fly og hotell samtidig og spar penger. Weekendtur til Island finner du her.


Hos oss kan du bruke lavpriskalender og sammenligne ulike flyselskap. En helgetur til Island er ikke komplett uten et stopp i hovedstaden Reykjavik. Jeepen er spesielt modifisert for å takle det tøffe islandske terrenget og kjøres av en erfaren og kunnskapsrik guide.

OM VÅRE WEEKENDREISER TIL ISLAND. Opplev en natur som ikke ligner noe du har sett før, i tillegg til en byopplevelse i Reykjavík med sine enestående restauranter og attraksjoner. Verdens nordligste hovedstad er regntung og forblåst, men takket være Golfstrømmen overraskende varm.


Det var vikingene som kom hit på 800-tallet. Dersom dere vil utforske landet er det mange severdigheter å velge mellom. Reykjavik ligger der hvor Islands første bosetning en gang lå.


Vi anbefaler at dere kjører Den gylne sirkelen, en klassisk rute som viser frem mange av naturens underverk som Island er velkjent for. I Den gylne sirkelen besøker dere det geotermiske Geysirområdet med de varme kildene og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Selv med bare noen få dager til rådighet kan du få mye innhold i dagene på Island.

På under en time i buss kan du komme deg til Den blå lagune, Islands desidert største turistattraksjon. Det salte og mineralholdige vannet holder en temperatur på rundt grader, og er den perfekte destinasjon for både romantikk og lek og moro. Vi er specialiseret i rejser til Island og har markedets største udvalg af islandsrejser.


Vores mål er at sikre dig den bedst mulige ferieoplevelse og rejse til Island. Opplev vulkaner, varme kilder, kortreist mat, gode drinker og hyggelige islendinger. Altid personlig og venlig betjening.


Hver årstid har sin charme. Islands trendy hovedstad bør føres opp på reiselisten. North Travel arrangerer weekendture til Island året rundt. Fra hipsterkultur og eksklusive butikker, her er det noe for alle. Med sine storslåede bjerge, smukke vulkaner, naturlige kilder, forbløffende gletsjere og klare luft, er et weekendophold på Island den optimale måde at opnå ro, fordybelse og stilhed.


Landets mange naturlige fænomener, kulturelle hovedstad og smukke omgivelser er nu mulige at opleve på uforglemmelige weekendophold. Hvis du bestiller en reise på et tidspunkt når Ticket ikke har mulighet til å skrive ut din billett, forbeholder Ticket seg retten til å, innen timer (eller førstkommende virkedag), komme tilbake til deg med prisforhøyelse eller tilbud om tilbakebetaling. Reiser til Island og Reykjavik. Opplev varme kilder, vulkaner, islandshest og den enestående Blå Lagune. På tide med en storbyferie?


Reis vekk en helg og oppdag storbyene i Europa! I tillegg til et godt utvalg av butikker i bykjernen finnes det mange bydelsmarkeder i Riga. Centraltirgus er et stort marked hvor du vil finne alt fra levende kyllinger til nips og klær - her får du en opplevelse av duft, lyd og inntrykk fra en annen verden.

Riga er perfekt for en kort weekendtur med venner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg