mandag 9. mars 2015

Meksikaner vitser

Sykt dårlige vitser ! Luke 23: Dagens julekalender har denne smartklokken fra Samsungs. En meksikaner og en afrikaner satt i en bil. En neger og en meksikaner hoppet utenfor en høy bygning, hvem nådde bakken først? Hva er en neger på en motorsykkel?


Hvorfor er ingen negere astronauter? Katter kan grave dem opp. Hvem trenger Mensa-tester? Hvis du vil undersøke om folk har høy IQ, kan du bare fortelle dem noen syke vitser og følge med på hvordan de reagerer. Jeg graver i tommelsystemet mitt, og denne fikk jeg hele tomler for: En mor hadde tre døtre som giftet seg på samme dag, og hun ba dem alle om å skrive hjem til henne og berette om sexlivet sitt.


Meksikanske Høytider og Mat Mexico er et kulturelt mangfoldig land som er rikt på fargerike ferier og matvarer. Fordi Mexico er prosent katolske, den har mange viktige religiøse feiringer i tillegg til sine offisielle nasjonale helligdager. Glade negre Et fly med negre og en nordmann fløy over Stillehavet da vinden fikk tak i en løs plate og hele buken på flyet ble revet av. I de land som Australia, Storbritannia og Sør-Afrika, er vitser spilte bare til middag.


April Fools Vitser , The April Fools vitser og ideer presenteres nedenfor ville hjelpe med å gjøre den første april en minneverdig dag. Spørsmålet er enkelt: Hvilken vei kjører den gule bussen. Selv om gåten er ment som en morsom hjernetrim for barn, har det vist seg at voksne får langt større problemer med å løse den. En båt med tre fedre og tre sønner seiler fra kaia. Når de kommer tilbake er det kun fire i båten.


Det er fire generasjoner av samme familie i båten, en liten gutt, hans far, farfar og oldefar. Nedenfor finner du et stort utvalg gåter. Vi har samlet de beste og morsomste gåtene vi kan, og vil veldig gjerne lære flere.


Del gåtene dine ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned. Mens de leste tatoveringer er fine kunststykker, har vi funnet frem de motivene som bare er forstyrrende og perverse. Dette er et autorisert nettsted som publiseres av Jehovas vitner. Det er et studieverktøy som gjør det mulig å søke i publikasjoner utgitt av Jehovas vitner på forskjellige språk. Her er nummer to i kåringen: Sherlock Holmes og dr.


Watson var på campingtur. Det er så og si et fersk forhold (og mitt andre og derfor nest lengste) da vi ble sammen i august, og han er kjempebra på alle måter, og jeg føler meg veldig heldig. Han er min, og jeg er hans, og i mine øyne er han kjempefin!


Moren hans er fra et land i mellom-Amerika, og derfor er han like høy s. Spesiell ære og respekt er for mødre. Du kan ikke fortelle vitser om mødre eller eldre familiemedlemmer. Meksikanere liker ikke å bli avbrutt selv vil aldri gjøre. Mexico har mye å by på av litteratur, kunst og musikk selv. Denne populære turistmål har masse ting i butikken for deg.


En ting som har fascinert meg, bortsett fra virkelig intens og sterk meksikansk mat er den tradisjonelle meksikanske klær. Oppslagstavlen: Det første jeg tenkte er at Wayne Rooney er blåøyd og han er da ikke særlig inteligent. Alle barna hoppet strikk unntatt Lena, hun manglet begge bena.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg