mandag 2. mars 2015

Baby i hus

Disse telefonnumrene bør du kunne. Som nybakt forelder dukker det stadig opp nye spørsmål – både om de små og store tingene i livet. Stell, mat, kos, og søvn er hovedingrediensene i livet til en nyfødt baby. Da har Malla Marikken og jeg endelig kommet oss hjem til resten av familien.


Nå var det jammen meg godt å komme hjem!

Og tusen takk for alle gratulasjoner både her, instagram og facebook. Hvordan ser fredagskvelden og helgen deres ut nå med en baby i hus , kontra før dere fikk baby ? Noe du savner eller noe du setter mer peis på nå? Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Barnas Hus fører babygym fra Tiny Love, Brightstars, Skip Hop, Done by Deer, Disney, Baby Einstein og Taf Toys. En babygym er kanskje babyens første introduksjon til lek.


På en babygym finner babyen stimulerende ting å se på både i ryggleie og mageleie.

BARNEVOGN TIL BABY OG BARN. Mye tid brukes derfor på å finne den rette barnevognen. Baby i bil – hva slags bilstol trenger babyen? Mye av det babyen trenger kan kjøpes brukt. Det er imidlertid en ting ekspertene hos Barnas Hus mener må kjøpes nytt, og det er bilstol.


En trygg bilstol er det viktigste kjøpet vordende foreldre gjør. Kjøper man en brukt bilstol kan man ikke være sikker på historikken og tidligere bruk. Vi har fått baby i hus ! Denne gangen var det mannen sin tur til å ta “barseltida” med nattevåk og alt som hører me og min tur til å bare gå og legge meg på kvelden og sove hele natta igjennom.


Greit å dele litt på det, sant? Var masse baby edderkopper på stuebordet mitt iste,tok fram støvsugeren å støvsugde de. Men jeg lurer på hvor de kan ha komt fra, for var ikke sånn tidligere idag. Bor i en kjellerleilighet, og aldri opplevd lignende før.


Jeg hater edderkopper, virkelig. Får helt angst av de Noen som har opplevd. Haster, trenger å bli beroliget!

Mannen min begynte plutselig å ta noe lim på det gamle tapetet i stua, så det skal bli klart til å ta på nytt tapet. Han lukket dørene til stua, men det lukter i hele huset! Bekymret siden vi har baby mnd.


Heft grunning (jotun). Oi, håper alt er bra med baby ? Om d er til en fremtidig beroligelse, her sover storebror som akkurat ble år helt fabelaktig både med kun pappa, og sammen med oss alle i senga han var blitt vant med lydene fra lillebror og amming på natt, sover nå gjennom alt så lenge han har en av oss innsovning er d dog verre med her. Vanskelig å få trent med en liten baby i hus ? Det kan være lettere enn du tror. Her er ti enkle øvelser du kan gjøre på stuegulvet – noen med og noen uten babyen. Du holder deg langt unna nyfødt baby med vannkopper i hus.


Verken din lille på mnd eller den nyfødte er beskyttet mot vannkopper. Nyfødt med vannkopper kan faktisk få dødelig utgang. Din kommer til å få vannkopper og du vil oppleve å få en syk baby. Salg på Ull til Barn og Baby finner du i denne kategorien. Ullklær på salg fra kjente merker som Lillelam, Joha, Hust and Claire, Marius Kids m. Du kan finne rimelige barneklær i ull på salg, -gjerne utgåtte farger og modeller.


Barneklær fra Molo, Mini Rodini og Ralph Lauren er noen av de merkene som du finner hos oss på Babyshop.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg