fredag 6. mars 2015

Ekstra saftig eplekake

Kaken passer utmerket å servere på dugnad eller i barnebursdag. Saftig gulrotkake i langpannekake. Det er sesong for blåbær. Prøv vår deilige oppskrift i dag. Den perfekte sjokoladekaken.


Se oppskriften her.

Yoghurten gjør kaka ekstra myk og saftig , og gir det ekstra syrlige hintet som komplimenterer høstens epler så godt, frister hun. Hvilke epler passer best til eplekake ? Apropos epler, så er det best å bruke litt faste epler til matlaging, siden de holder fasongen bedre også selv om de blir varmebehandlet. Fanstastisk god og ekstra saftig eplekake med ostekremfyll. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Høsten er en deilig tid for mange flotte norske råvarer, blant annet verdens beste epler. Og når det bugner av norske epler i butikkene er det bare å finne fram sin aller beste oppskrift på eplekake og invitere til litt nybakt høstkos. Ekstra saftig eplekake i langpanne.


En helt enkel eplekake med masse epler, sukker og kanel er bare så innmari godt.

For enkelhetens skyld har jeg toppet hele den lune, nystekte kaken med en liten haug av vaniljeis. Da er det bare å hive seg over kaken før isen smelter. Tips: Hvis du ikke har vaniljestang, kan du erstatte frøene fra stang med ts vaniljesukker.


Men jeg har hørt rykter om at denne eplehøsten ikke er så rik på frukt som vanlig, så nå er det ekstra viktig å nyte de eplene vi har. En god grunn til å bake en saftig og enkel eplekake , der altså. Oppskriften gir ca. Med ferdig vaniljekrem er det ekstra enkelt.


Enkel og saftig eplekake. Eller kanskje naboen har et hvor du kan gå på slang? Om du ikke har tilgang på epler i umiddelbar nærhet er de norske eplene heldigvis kommet i butikken nå. Vil du lage ei ekstra saftig og smakfull kake kan eg anbefale å lage eplekake med innbakt vaniljekrem. Mi oppskrift finner du blant anna her.


Fyll i midten eller på toppen, og følg ellers instruksene ovenfor. Nydelig #128578; Kaka kan fint serveres uten ekstra tilbehør, men her er nokre anbefalinger: Vaniljeis – mi oppskrift finner du her. En saftig eplekake er noe som blir tatt godt imot blant både store og små.


Om høsten får du friske, sprø norske epler i sesong, som gjør kaken ekstra god på smak. Hva er vel bedre enn en saftig eplekake ? Dette er vår mest populære kake. Eplene er så utrolig gode nå og da passer det ekstra godt med litt deilig bakst.

Denne eplekake er så god og saftig. Forvarm ovnen til 1grader epler ss sukker (ss) kanel Skrell eplene og fjern kjernehuset – del de i båter. Eplemos gjør denne kaken ekstra saftig og god. Du lager den på få minutter i mikrobølgeovnen. Server gjerne med en liten kule god vaniljeis og kaneldryss.


I Lise Finckenhagens oppskrift lages røren med brunet smør, som gir en. En sjokoladekake skal være saftig , myk og smake deilig av sjokolade. Den skal ha sjokoladeglasur og pynt. Aller helst laban seigmenn. Ved å tilsette en pose brownies i langpannekaken får du nettopp det.


Noe til kaffen eller dessert? Andre oppskrifter med eple finner du her. Her finner du veldig mange oppskrifter på deilige kaker Her får du vært så praktiske kokketips Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.


Eplekake smaker alltid godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg