tirsdag 31. mars 2015

Teutonia kombivogn

Se barnevognene som er best i test! Finn best pris på hvitevarer. Se de beste tilbudene! Avbetalning, faktura, kredittkort. Perfekt for moderne foreldre.


Vogn med mange gode muligheter, stor bag som er enkel å løfte av understellet.

Stor sittedel som kan snus begge veier med sitte , hvile og liggestilling. Kalesje med ventilasjon, vognseler i sittedelen, handlekurv som kan stenges. Vogna har fire hjul, hvorav de to frammerste er svingbare som gjør vogna enkel å styre. Hjulene kan også låses fast. Tilhørende regntrekk følger med.


Vendbar sitteinnsats. To separate ryggstøtter. Håndtaket har høydejustering med sikring. Trippelfjæring på bakhjulene gir maksimal holdbarhet og.

Mistralen litt ned for min del er den trange sittedeln, detr altfor liten plass under sittebøylen og den skulle hatt hakk på ryggen og ikke 3. Spirit Shar et stort svingbart forhjul som kan låses. Rammen har flate rør i aluminium, noe som gir en pen, stabil og sportslig design. Alt virker, inkl bremser. Drejelige forhjul (kan også fikseres), der gør det nemt at komme rundt. Søg, køb og sælg på Danmarks måske bedste markedsplads.


Du kan gratis oprette annoncer i mere end 5. Vi lagrer personopplysninger for å analysere og tilpasse. Store Rabatter her De Beste Priser Nå! Les mer i våre retningslinjer for bruk av cookies og våre retningslinjer for personvern.


Den tilbyr romslig plass til barnet, den er enkel å bruke og det viktigste, den gir deg nærhet til barnet ditt. Trio leveres med bag og vendbar sittedel og kan da benyttes fra nyfødt og opp til kg. Farve: Urban Black. Vognen kan reserveres til senere levering. Den er let at komme rundt med i byen og de store hjul giver mulighed for kørsel på ujævnt underlag.


Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Velg barnevogn blant kjente merker som f.

Stokke, Easywalker, Maxi-Cosi, Quinny og 4ME. Vi har barnevogner i alle prisklasser. Teutonia på Pixizoo - Tilbud på Teutonia klapvogne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg