onsdag 4. mars 2015

Økedøgn gulping

Noen som har erfaring med å gjenoppta amming. Din måneder gamle baby koordinerer nå bedre hode og øyebevegelse, slik at det kan følge deg med blikket når du beveger deg rundt i rommet. MAT OG MÅLTIDER FOR SPEDBARN.


Dette heftet er for dere som har spedbarn. Vi gir gratis informasjon, veiledning og støtte ved spørsmål omkring amming og morsmelk. Jeg tror egentlig ikke man skal blande seg opp i hvor ofte andre ammer.


Mm-barn skal styre alt selv. HS her sier det er helt normalt og ingenting er for mye for mm-barn! AnonymBruker skrev: Artikkel fra E24. Men det burde vel egentlig ikke være SÅ forbanna overraskende at noen finner på å bruke forbrukslån til å kjøpe bolig, ettersom det stilles veldig strenge krav til egenkapital.


I tillegg er bolig-prisene svært høye. De fleste er nødt til å b. Datteren min gulpet ekstremt mye, så vi skiftet klær flere ganger daglig. Men ikke straff barnet fordi det får MME istede for MM, ved å anta at de trenger strengere reguleringer enn med mm.


Barnet ditt er ikke en måned enda! Forøvrig er mme utviklet mye siden opprinnelsen for å være bedre og nærmere mm enn før. Barn som får MME har økedøgn de også. Og de vokser voldsomt i begynnelsen.


Men jeg har fremdeles litt melk i brystene når jeg klemmer på de. Hvorfor skal man male alt så rosenrødt? Noen ganger er det beintøft å være mor.


I går ble det amminger, timer med hyl og en stor del gulping før. Vel økedøgn kan være ekstremt slitsomt, og de tar sjeldent hensyn til hva annet som rører seg i hjemmet. Men i morgen har jeg nok en gang en fornøyd baby, melkespreng og forhåpentligvis noen ekstra timer med søvn.


Og det er jo ikke så lenge før disse dagene går i glemmeboken, for det er jo ikke lange tiden av livet du bruker på amming. Det var en lettelse , samtidig som det avr smertefullt. Heldigvis gikk smertene raskt over, og vi fortsatte.


Men lillegutt var tynn og vektøkningen var ikke så stor som vi håper på. Etter ca uker kom det da et økedøgn – det skjønte jeg jo ikke før etterpå – og vi bestemte oss for å kjøpe erstatning “tilfelle rottefelle”. Når tenker dere å begynne? Ammer dere eller gir MME?


For man bør vel ta én ting av gangen? Vi har vært oppe og ammet siden litt etter kl 0 og er fortsatt våkne. Det er tidlig en søndags morgen. Takk for gode bleiebøttetips. Skjønner at det er Ubbi, Sangenic og Korbell vi skal sjekke ut.


Nå skulle du kommet. I morgen er din termindato. Jeg ble overrasket over hvor lang tid alt tok!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg