torsdag 12. mars 2015

Balayage hjemme

Sjekk ut Balayage Hjemme. Balayage : Drømmer du om den perfekte hårmanken med sexy, solkyssede striper og en naturlig ettervekst? Vi opplever at kunder med blondt hår oftest svinger innom for en sos-behandling. De har alltid vært lyse, og ønsker å farge håret mørkere - ja, dette kan gå fryktelig galt. Hjemmebleking, striper og balayage er noe jeg absolutt ikke anbefaler å prøve på egenhånd.


Balayage er myke fargeoverganger, mørke hodebunner og lyse hårlengder. Lise forklarer trenden med at det for mange kan føles befriende at håret kan være mørkere innerst, da dette gjør at du kan utsette hårfargingen lenger. Det finnes flere fargeteknikker for å få en sommerklar frisyre med mye liv og spill.


Vi forklarer deg forskjellen på balayage , foliestriper, hettestriper og babylights, så du kan finne ut hvilken fargemetode som vil gi deg resultatet du vil ha. Spørsmål: Jeg er virkelig kjærlig BALAYAGE høydepunkter, men prisen for å få denne looken er ganske bratt. Håret er fabelaktig, og hun gjør det ser så lett med hennes teknikk. TIPS: Legg inn noen få, lysere balayage -striper øverst for virkelig å gi spill til håret.


Balayage hjemme

Ta med bilder til frisøren. Men hvad skal du egentlig vide inden du bestiller tid hos frisøren? Læs med her, hvis du vil gå fra salonen med en balayage som en Victoria’s Secret model! Dette er første del af guiden – læs 2. Hvis du likevel vil gjøre dette hjemme , må du forpigmentere håret med en rød nyanse før du farger det, eller velge en veldig gylden hårfarge.


Hvis ikke risikerer du å få grønt hår, siden blekingen trekker ut alle de røde fargepigmentene i håret. Skal du farge ettervekst hjemme , ikke ta hele håret. Det holder ofte å ta overhåret, det er gjerne ikke nødvendig å ta underhåret, sier Fisher. Det samme gjelder striping.


Her er hvordan du kan ombre håret hjemme. Vel, nå vet vi hva balayage og ombre nøyaktig er. Men jeg vedder på at det er fortsatt noen av der ute tenker, “jeg fortsatt ikke får det! Resultatene som er opprettet, er flotte og gjør håret ditt til å se naturlig ut.


Balayage kan gjøres i hvilken som helst farge du ønsker å opprette en person som du kanskje vil prosjektet. Og det ser spesielt godt ut på rett hår. De mange nyanser vevd og blandet for å skape en balayage burst til livet når det er gjort på rett hår. Balayage refererer til en hårfargingsteknikk hvor fargestoff er bokstavelig talt malt frihånd på håret ditt.


Balayage hjemme

Har selv blondt hår, så har farget omvendt balayage hjemme. Så lagde balayage med en mørkere farge i bunn. PAINT Har du bestemt deg for å gå all in på en look med permanent resultat, må du sjekke ut Colorista Paint. Læs også mere grundlæggende om hvad balayage er lige.


Det finnes farger, og du velger selv om du vil farge hele håret, eller om du vil skape smarte effekter som for eksempel balayage eller ombré. Hårfarge for alle typer hår finner du på VITA. NO er din destinasjon nummer én innen hårfarge og striper til hår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg