mandag 9. mars 2015

Hvor i spania med barn

Bestill hotell nå, spar opptil. Malaga provinsen og Costa del Sol er den nær perfekte destinasjon å reise til hvis du har med barn. Det er ikke noe problem å ha med barna til Malaga.


Det er et barnevennlig område med et herlig klima og som lokker med bad i havet. Familier med litt større barn kan man med fordel reise litt østover mot Can Picafort der vannet er litt dypere.

Enten du kommer for å feire jul her, eller sommerferie, er det mer enn nok å finne på for familier med barn. Flotte strender og mengder av sol vil sørge for et perfekt opphold for både store og små. Siden det er et annet klima her enn på solkysten, er det best å ta med barna hit om sommeren når man kan nyte de vakre strendene byen byr på. Ondaretta stranden er ideell for barnefamilier. Her er det satt opp en mengde aktivitetsklubber og små svømmebasseng.


Dette er ikke stedet for små barn , med mindre man har tenåringsjenter med i reisefølget. Her ligger designerbutikkene tett og kjendisfaktoren er høy. La mann og barn ta seg en “pappa-dag” på stranda, sånn at mamma kan eksplodere reisebudsjettet på høyhæla sko, designervesker og ny bikini.

Alicante er den perfekte feriedestinasjon å reise til hvis du har med barn. I tillegg til fantastisk klima og flotte sandstrender som kan holde barn i aktivitet i dagesvis, finnes flere aktiviteter og attraksjoner rettet mot små og store barn i hele Alicante provinsen. Oldeforeldre, besteforeldre, foreldre og barn samles rundt bordet som er rikelig dekorert med mat til et måltid som varer i mange timer. Julegavene får barna på nyåret.


Reiser dere med små barn , kan dere bo på et skandinavisk hotell med barneklubb, hvor barna kan treffe på nye venner. Er du med litt eldre barn , kan dere for eksempel dra på thailandsk matlagingkurs, som er morsomt for hele familien. Maten i Thailand har noe for alle ganer.


Den spanske konstitusjonen anerkjenner historiske nasjonaliteter, men gir dem ikke spesiell status. For første gang skal vi til syden #128513; en gang måtte det skje oss og #128584; vi er en familie på 5. Vi regner med å reise med et charterselskap og i juni måned. Leier du privat, eller gjennom en boligformidler, kan du ende opp med at utleier velger billige, dårlige eller i hverste fall ingen løsninger. Se opp for boliger med lite strøminntak, dårlige oppvarminsforhol tendenser til mugg og sopp.


Det finnes flere direkteruter til Madrid og Barajas-flyplassen, som er navnet på byens internasjonale flyplass. Bli kjent i Madrid. Se for deg lange dager ved bassenget, mens barna leker bekymringsfritt i vannet. Slipp kampen om solsengene og de beste plassene – her finnes senger nok til hele familien, rett ved bassengkanten.


Spania , der er det vel varmest?

Grenser i vest til Portugal, i nordøst til Frankrike og Andorra. I sør, nær Gibraltarstredet, ligger den britiske kronkolonien Gibraltar. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Men få vet egentlig ikke så mye mer enn det.


Mange barnefamilier med fleksible jobber har dermed en fin mulighet til å ta et sabbatsår i varmen. Tre av de norske skolene er i Alicante, en i Malaga og den siste på Gran Canaria. Mallorca og Kanariøyene er paradis for barnefamiliene, Barcelona er perfekt for vennegjengen – enten det er fotballtur eller shoppingweeken Madrid gir deg en herlig miks av mat, vin og kultur mens Malaga og Marbella har en perfekt kombinasjon av byliv og avslappende strender.


Her har vi samlet de beste, for å gi deg noen ideer til hvor du skal reise og hva du kan finne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg