onsdag 4. mars 2015

Nupper i ansiktet

Profesjonelle råd fra våre hudterapeuter - gjør vår hudtest allerede i dag! Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Kjøp for 9kr, få gave på kjøpet.


Stå i mot tegn på hudaldring. Sleep Mask Face Retinol.

Til en ekstra fin pris! Tilstanden er karakterisert ved masse små nupper på utsiden og baksiden av overarmene, ryggen, lår, kinn og rumpeballer. Huden kan se ut som om man har kylinghu og den kan kjennes som sandpapir. På kinnene og på pannen er det masse.


De er små, men de synes. Har hatt de over to år uten at noen av dem forsvant. Noen av dem er mørkere enn andre, hva er dette?

De sjenerende klumpene viser seg på de fleste av oss fra tid til annen, men enkelte er mer utsatt enn andre. Keratosis pilaris er en svært vanlig hudtilstand som kjennetegnes av nuppete hud. Tilstanden kan forekomme hos alle, uavhengig av etnisitet, og starter allerede i barne- og ungdomsårene.


Ved hjelp av gode og regelmessige tiltak, kan du forbygge og behandle tilstanden selv. Det er en lang rekke mulige årsaker som kan gi utslett i ansiktet. Det første man må gjøre er å få avklart en sikker diagnose for å gi gode råd om behandling.


GRAVID: Mange skin tags dukker opp når du venter barn, men kan forsvinne av seg selv etter en tid. På nettet finnes det en rekke nettsteder som forteller deg hvordan du kan fjerne skin tags selv. Vi bryr oss om ditt personvern.


Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Rosacea er en kronisk betennelse som gir rødflammet hud i ansiktet , særlig i pannen, på haken, over nesen og i kinnene. Ved aktiv sykdom kan det også komme små røde hevelser, kviselignende utslett og synlige blodkar.


Les mer på Apotek 1. Hos barn er blant annet femte barnesykdom og brennkopper vanlige årsaker. Her kan du se bilder av og lese mer om vanlige årsaker.

Andre årsaker til at hunden klør er hudsykdommer og utslett. Mange hudsykdommer fører til kløe, inkludert eksem (dermatitt), psoriasis, skabb, lus, vannkopper og elveblest. Kløen påvirker vanligvis bestemte områder og er ledsaget av andre symptomer som rø irritert hud eller nupper og blemmer. Jeg har mange nupper i hele annsiktet som syntes kjempe godt og jeg bli mobbet for det. Nupper på huden kan oppstå på armer, ben, rumpe, lår og til og med i ansiktet.


Det forekommer også andre former for utslett som kjennetegnes av mindre nupper på kroppen eller i ansiktet. Men, det finnes råd! Dette kan være en reaksjon fra huden på en infeksjon i kroppen, vanligvis med virus, og det kan ofte være vanskelig å si sikkert nøyaktig hvilken infeksjon der dreier seg om.


Ansiktet er et veldig følsomt ste og hvis du skrubber det med olivenolje og sukker, river og skrubber du huden i stykker over tid. Dette kan sees på overarmene, lårene, ryggen, rumpeballer og i ansiktet. Den vil bli tørr og sår, etterhvert oljete på nesen. Dette er utslett av små røde prikker og nupper som etter hvert får puss i seg og ser ut som små kviser. Dermale nevi er en type føflekk i ansiktet som vokser utover.


De ses som en kul av varierende tykkelse. Utslettet dukker oftest opp i. De vokser seg gradvis større med tid. En dermal nevus trenger ingen behandling. Hvis de er plagsomme av kosmetiske årsaker, kan man fjerne delen som stikker ut av huden med en kirurgisk shave.


Etter hvert vil væskefylte blemmer bli synlige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg