mandag 23. mars 2015

Kalorifattig mat på restaurant

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Kosten velger en bestemt mat og spiser bare det for en hel uke. Til frokost, lunsj og middag kan de spise i noen mengder, men bare det valgte produktet.


Man bør utelukke krydder, salt og sukker helt. Når du skal velge mat er smaken det aller viktigste.

Spis sunt på restaurant. Pizza toppet med mye grønnsaker er kalorifattig og gir mye ekstra smak. Oppskrifter og middagstips til enhver anledning. Se flere ideer om Mat , Matoppskrifter og Dessert ideer.


Der kan du få næringsrik og naturlig mat av høy kvalitet. Sunn mat på restaurant. De fleste restauranter har ihvertfall noe mat på menyen som kan regnes som sunn.


Men det betyr ikke at restauranten generelt kan sies å servere sunn mat.

Er du blant dem som tror at suppe er sunt, samma hva? For det er jo bare flytende føde, så det kan ikke være sååå fetende…? Det stemmer at suppe kan være kalorifattig mat som metter godt, og du kan bli mett på bare 2kalorier.


Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. I dag skal jeg på restaurant og kose meg god mat med et par venninner.


Jeg holder på å slanke meg, og teller kalorier. Jeg har funnet en meny som ser slik ut: Indrefilet i peppersjysaus med sopp samt mandelpoteter og pannestekte grønnsaker. Er dette et noenlunde OK målti rent kalorimessig?


Betyg: Har bara testat en lunch här men det var tillräckligt för att aldrig gå hit igen. Blev serverad hårda, snustorra och smaklösa kycklingbitar, ris som torkat så pass mycket att det blivit knaprigt och en indisk sås som knappt innehöll några kryddor alls. Grønnkålchips er kalorifattig snacks. Her er flere grep du kan gjøre: Bruke mindre glass og serveringsbestikk.


Bytte ut små og vide glass med høye og tynne. Når du prøver å gå ned i vekt, spise kalorifattig mat er et must. Det tar kreativitet og planlegging for å komme opp med et repertoar av raske og smakfulle måltider.

Selv om det er fristende å velge fra pre-pakket og quick-tjene alternativer, spesielt når du lager mat selv, de mest næringsrike måltider er vanligvis de du forberede hjemme. Da vil restauranter tilby billig, sunn og kalorifattig mat , og i tillegg vil de ha med treningsbransjen. Men tenkt på all den olja de bruker i sausene?


Når jeg ser asiatere steke mat på gaten lesser de jo på med olje, selv om det ikke er frityr. Kjøper man Blue Dragon Chop Suey saus så er den ganske kalorifattig , men om den er det på restaurant er jo ikke godt å vite. Sett høy-kalori mat med lavere kalorifattig mat som du fortsatt finne velsmakende, for eksempel grønnsaker, cottage cheese, posjert hvit fisk og linser.


Se Ressurser for en mer komplett liste over kalorifattig mat. Cook hjemme og kun spise ute ved spesielle anledninger. Her har du noen forslag til frokost med havregrøt med tilbehør på 5:2-dietten fra boka Alt om 5:2-dietten.


Forslagene inneholder kaloriberegning for havregrøt med og uten melk, samt tilbehør som gjør grøten mer smakfull. Dette gjør at du kan føle deg mett uten å bekymre inntak av for mange kalorier. Kalorifattig mat gir næring uten å legge en høy mengde kalorier. Grønnsaker er naturlig lav i kalorier og gir fiber.


Hør ekspertens anbefalinger til de som vil ned i vekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg