torsdag 12. mars 2015

Heklet sjal englemasker oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Stort utvalg av Sjal. Alle varer på lager!


Heklet englemaskesjal, med link til oppskrift Det er sjelden jeg lar heklekroken hvile for lenge, er kjekt å ha noe å holde på med. Her er det heklet et sjal dvs. Før helgen ble jeg ferdig med ett sjal i kjærlighetsknuter, englemasker , salmonsknot.

Har nå prøvd meg på å lage et sjal. Etter mye leting fant jeg et jeg likte veldig godt, og som jeg hadde lyst til å lage. Problemet var bare at det besto av englemasker , som jeg aldri har vært borte i før.


Lekkert sommersjal i englemasker heklet i Perle Garnforbruk:. Bli den første til å omtale “ Heklet sjal (Perle) – oppskrift ” Avbryt svar. Raske og enkle sjal er kjekt å hekle litt innimellom større prosjekter. Her har jeg to sjal klare til bruk.


Jeg bruker ullgarn når jeg hekler sjalene, og heklenål nr. Sjalene er fine å bruke også som skjerf, og de er veeeldig gode og varme.

Hent oppskrifter fra Järbo Garn! Vi samarbeider fortløpende med et antall frilansdesignere som hjelper oss å hente frem både moderne og retroinspirerte plagg for hver sesong. Denne siden ble sist oppdatert 23. Her finner du lenker til hekleoppskrifter på sjal og skjerf til voksne og barn.


I denne bloggen har jeg samlet hekleoppskrifter innen mange kategorier. Viking Baby ull ( 1 merino ull , superwash ). Viking Alpaca Fine ( Alpakka Superfine highland wool), Viking pure milk fiber (1 melkefiber), nøster à g. Multi nr 9ca nøst. Her vil jeg gjerne dele mine oppskrifter jeg finner. Kjempe fint sjal :)Jeg lrte ogsa englemasker pa den bloggen:)) En kan bli helt hekta pa de. Hochgeladen von videolinetoppen Lr a hekle englemasker.


Sjal hklet af med krlighedsknuder by Jan Laugesen 18. Sjal i englemaskerShawl made with love knots. Her kommer en oppskrift på et heklet sjal som jeg håper at dere vil like! Dette sjalet er veldig enkel og raskt å lage.


En dame som heklet dette sjalet laget det på en kveld! Dette heklede sjalet har fått navnet “Lavendeldrøm” på grunn av de herlige lillafargene. Selv om sjalet er varmt og godt, så gir fargene en følelse av sommer. Lyst til å strikke et enkelt, men nydelig sjal ?

Velg strikkepinne og garn som passer dagshumøret, og sett i gang. Jeg anbefaler litt tykke strikkepinner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg