onsdag 25. mars 2015

Smoothie oppskrift sunn

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Grønn smoothie med avokado. Matblogger Anita gir deg oppskriften på enkel smoothie med tre forskjellige nivåer etter smak.


Har du ikke prøvd grønn smoothie før kan du begynne med den milde versjonen, og deretter kjøre på med avokado - den gir nemlig en go kremet smak. Klikk her for oppskrift.

Dette bør du bruke når du lager sunn smoothie. Hvem har sagt at smoothie kun skal inneholde frukt og bær? Faktisk burde du alltid prøve å få med både fett, fiber og fruktsukker hver gang du lager en smoothie. Ikke bare smaker grønnsaker helt herlig i smoothie , men det gjør det også enklere å få i seg sine ”om dagen”.


Du kan servere dem som et ettermiddagsmåltid. Smoothie er ikke bare sunt, men det er også spennende. Her er fem enkle trinn som lærer deg hvordan du kan lage en god smoothie.

Velg din favorittfrukt. Tilsett litt væske til oppskriften. Ute etter et sunt frokosttips? Med grønnkål og ingefær, gir den deg en skikkelig kickstart på morgningen!


I boken ”Verdens beste smoothie ” deler jeg og Kjartan Skjelde våre beste smoothietips. Vi sikrer deg råvarer med byggeklosser du gjerne får for lite av, gjennom de lekreste fristelser. Del inn året i smoothie -uker og bli kjent med nye, spennende smaker gjennom de neste måneder. For eksempel er det mange oppskrifter som inneholder grønnkål, og de fleste synes vel kanskje at fargen appellerer mer enn smaken på den grønne supersaken. Min favoritt smak når det gjelder smoothies er helt sikkert jordbær, derfor har jeg samlet flere av mine gode oppskrifter på denne siden.


Jeg synes jordbær er så godt fordi det gir en fyldig og søt smak til drikken som er helt unik og spesiell. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Men kaffe kan også smake godt i en smoothie. Denne oppskriften gir deg ny energi!


Bruk både ferske og frosne bær og frukter og lag en frisk og god sommerdrikk, proppfull av vitaminer. Endelig en rynkekrem som virker. Her får du oppskriften på en smoothie med både blåbær, spinat og kokos.

Mannen sier han ikke liker kokos, men han sier ingenting om denne når han får glasset servert! Vi kickstarter uken med en liten fargerik smoothie , og denne er så fargerik og god at jeg nesten ikke klarer å stoppe! Her finner du enkle oppskrifter på smoothier til frokost, når du er småsulten før og etter trening eller til å ha med på farta.


Nyt en sunn grønn smoothie med grønnkål og brokkoli, forkledd med kakao. Sunn frisk sommer- smoothie Få dine 6gram grønnsaker om dagen med I FORMs friske sunne smoothie - oppskrift med grønnkål, erter og pasjonsfrukt. Lag en deilig, sunn smoothie med bringebær, banan og syrnet melk - perfekt på fine sommerdager!


Tips til dere som også liker smoothie , ha plass i fryseren til å kunne fryse frukt, bær og grønnsaker som enten begynner å bli gamle eller som er bløte. Det er bedre enn å måtte kaste det i søpla! En søt, frisk og veldig populær smoothie proppfull av smak fra jordbær. Lag dobbel porsjon, for her går det unna!


Søk blant oppskrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg