mandag 23. mars 2015

Barnesanger om gud

Sangen gir uansett en trygghet og ro til barnet den blir sunget for, og til de som synger den på sengekanten. Men vi må vokte oss for å kom­mu­ni­se­re et en­di­men­sjo­nalt guds­bil­de og men­neske­syn. Høyt sverger Norges mann, hver i sitt kall, sin stan troskap sin drott. Gud sign vår konge god!


Høyt sverger Norges mann hver i sitt kall, sin stan troskap sin drott.

Lys for ham ved din Ån knytt med din sterke hånd hellige troskapsbånd om folk og drott! Om solen skinner, eller regner plasker ned. Skal lovsangen få lyde i all evighet. Halleluja, vi priser deg Gud.


I Guds menighet har man helt fra begynnelsen sunget salmer og sanger. Bibelen har sin egen salmebok, med 1ulike sanger. Glimt av kristne sanger kan også skjelnes i det nye testamente, og gjennom hele kirkens historie har den kristne kirke sunget sanger.


Hvorfor har man gjort det?

Du blir kanskje sjokkert om du studerer teksten, men barna liker den. Bruk den mens du kler barna! Old Mc Donald had a farEn klassiker av en barnesang. Barna elsker om du synger denne på sengekanten.


Hvem kan seilie foruten vind: Vakker sang som er elsket av mange voksne, men som også lenge har vært brukt som barnesang. En nydelig vuggesang. Kjære gud jeg har det godt: Koselig barnesang som gir stor grad av trygghet. Kan fint brukes selv om man ikke er utpreget kristen. Her finner du en oversikt over alle publiserte barnesanger , sangleker, rim og regler.


Barn elsker å synge og de synes det er spesielt gøy hvis en voksen også synger med. Sang og musikk er en flott måte å skape gode relasjoner mellom barn og deres foreldre. Vi setter stor pris på tips til lydbøker, musikk og sangtekster vi enda ikke har på vårt nettsted. Sign han med kraft og mot, sign hjem og slott!


Jesus elsker alle barna. Spill eller last ned kristne sanger som brukes til å lovprise Jehova Gud.

Det finnes korversjoner, orkesterversjoner og pianoversjoner og noteark. Hvert minutt av din ti hver en dag av ditt liv. For helse, glede, daglig brø vi takker deg, å Gud.


Jeg spurte om dens make og om dens eget bo. Sist vi ba til deg, sa du ikke nei. Se vi fryser så, gi oss arme små noen gode vinterfrakker på! Det er kaldt, men nå har de frakker på. Sprell Levende: Bevegelser til opp-ned -sangen.


Barnesanger på norsk - Bukkene Bruse og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg