tirsdag 3. mars 2015

Banankake berit nordstrand

Se hele utvalget og shop trygt hos Sunkost. Hu Hår og Negler. Supermat, Snacks og Barer! Stort utvalg av kosttilskudd! Finn laveste nettpris her.


Berit er lidenskapelig opptatt av å formidle hvordan du kan kose deg til optimal livskvalitet gjennom små grep som gir stor effekt. Bland det tørre opp i bollen sammen med det våte og kjør det hele godt sammen med en stavmikser. Berit Nordstrand har mange oppskrifter hvor bokhvete erstatter mel.


La deg inspirere av enkle tips som kan gjennomføres selv i en travel hverdag. Kos deg for hvert skritt du tar i retning av de mål du har satt deg. Ernæringseksperter reagerer på kostholdutsagn: - Jeg trodde Nordstrand var lege, hvordan kan hun stå inne for slike påstander?


Marie Holm, Emylia Hall, Christian Mørk og mange flere. Du finner bøkene hos Adlibris! Prøv mine melkefri bananpannekaker med Mylk. Jeg lagde pannekaker til Matheas frokost i dag og deler oppskriften så dere alle kan prøve. De ble aldeles nydelige både på smak og konsistens.


Dersom du har noen godt modne bananer liggende så kan jeg virkelig anbefale deg å bake denne banankaken. I Russland brukes bokhvetemel i de tradisjonelle små pannekakene blinis, og passer dermed supert i våre pannekaker til frokost eller dessert. Den smaker helt himmelsk! Yokos Vanilje og granola har en fyldig konsistens og kommer med en mild og syrlig smak av kokos og vanilje. Bruker du tallerkenmodellen?


Kan du forskjellen på de ulike fargene? I hennes siste bok “Tarmens medisin” går Nordstrand gjennom en 6-trinns metode som vil gi deg en sunnere tarmflora. Disse råvarene er gull for magen. Det aller første trinnet er å få i seg mer fermentert, syrnet og modnet mat og drikke. Pannekaker skal jo være godt og noe barna gleder seg til å spise!


PRØV OGSÅ: Sunne pannekaker uten egg. En slags tarmen for dummies, ifølge kostholdseksperten. Konseptet er ingen slankekur, men er ment som en varig livsstilsendring. Personer med BMI (Body Mass Index) under 2 eller som lider eller har lidd av en alvorlig sykdom, bør ta kontakt med lege før de setter i gang.


Spiser du bra, har du det godt! En av mine probiotiske favoritter er en kopp misosuppe med to hakkede hvitløksfed sier Berit. Hver morgen starter Berit med en kopp kaffe, en kopp grønn te, et stort glass vann og en kopp med miso og hvitløk.


Noen ganger har jeg også hakket vårløk på toppen, forklarer hun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg