tirsdag 27. mars 2018

Baby 4 uker

Check out For The Baby. Finn laveste nettpris her. Babyen utvikler seg, og når babyen er uker gammel, skjønner du mer av hva babyen vil og trenger. Det kan være vanskelig å høre forskjell på gråt og sutring på en måned gammel baby.


Om barnet: Babyens reflekser Du kommer til å bli forbauset over hvor mange endringer som skjer i løpet av noen få måneder. I denne perioden begynner babyens spise- og søvnmønstre å komme på plass, og for hver dag som går, får babyen bedre kontroll over motorikken og blir mer sosialt oppmerksom.

Gravide snakker gjerne om den uken de har begynt på. Ikke rart man blir forvirret. Følg graviditeten uke for uke. Les hva som skjer med babyen i magen, og i mors kropp. Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet.


Du må nesten bare smøre deg med litt tålmodighet og teste igjen om noen dager. Baby uker, på restaurant? Når babyen er uker gammel. Dette skjer når babyen er uker gammel.

Ofte viser din baby tydelig tegn med kroppen på glede. For eksempel kan babyen bli helt stiv i kroppen, gape og vifte med armer når det ser foreldrene. Hilsesmilet skiller seg fra reflekssmilet du har sett til nå. Råd til foreldrene om hva dere kan forvente dere, og tips til oppdragelsen. Din baby blir begeistret ved synet av leker og viser interesse når det ser brystet eller flasken.


Omkring måneder ler babyen for første gang. Det begynner også å lage lyder som ooh og aaaah. En baby på uker sover mye. Så om jeg hadde gitt mat og tørr bleie like før så hadde det nok gått helt fint. Anonymous poster hash: d63e3.


Er mitt andre barn. Første hadde ikke dette, men bruker briller i dag. Noen andre som har opplevd dette? Skal spørre på 6-ukers kontrollen.


Symptomer kjenner du som regel ikke før i uke 4. I uke er mensen forsinket med én uke. Her har hele familien vært syk (forskjølet) i påska etter storebror ble syk først. Hoste, nysing, litt feber, tett og snørrete.

Nå de siste dagene har baby på uker blitt forskjølet også. Startet med å bli ordentlig tett i nesa pga. De er jo så små ennå og vil jo ha mest mulig kroppskontakt. Min jente er uker på torsdag.


Hun her sluuukte mat de først ukene vi kom hjem fra sykehuset, og hun kunne vise sulthetstegn etter 1ml! Vi veide henne på Helsestasjonen, og hun hadde gått veldig opp i vekt, så jeg minsket til 1ml seks ganger om dagen, gikk opp til 1ml etter en uke , men da hadde hun gått opp masse igjen. Barnet skal ha oppnådd fødselsvekt rundt to uker etter fødsel.


Barn som ikke har en jevn vektøkning etter den første vektnedgangen etter fødsel, bør følges opp av helsestasjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg