fredag 30. mars 2018

Bokklubben

Lave priser, millioner bøker og rask levering. Billige bøker med maks rabatt. Nye romaner krim barnebøker fakta lydbøker e-bøker klassikere. Bokklubben nettbokhandel. Tips før innmelding.


I Norge finnes det flere titalls bokklubber av ymse art.

Noen er veldig spesialiserte, for eksempel bokklubber som kun henvender seg til barn, eller klubber for spesifikke interesser som villmarksliv. De aller beste bøkene. Hobby – klubben for kreativitet!


Her får du gode oppskrifter og smarte ideer i inspirerende bøker om strikking, hekling, søm, broderi og andre aktiviteter for deg som liker å skape noe med hendene. Bøker til en god pris! Klar for en lesehøst? Vi har plukket ut bøker til en god pris!


Velg mellom økonomi, ledelse, valuta eller få en innføring i bitcoin-teknologi! Del din leseglede, hold deg orientert og finn inspirasjon.

Maks rabatt på nye bøker og fri frakt på ordre over 29-. Hovedbøkene sendes alltid portofritt. Er du interessert i friluftsliv, natur, fugle- og dyreliv? Dette nettstedet er enkelt og greit stedet for deg som ønsker å finne den riktige bokklubben – enten du er på jakt etter noe å lese for deg selv, dine barn eller andre du har lyst til å glede med en god bok.


Søkeresultatene fortsetter under annonsen. Det lønner seg å være medlem! Nordens største bokhandel på nett. Vi lister aktuelle tilbud fra norske barnbokklubber med velkomstpakker her. I en barnebokklubb får medlemmer barnebøker som passer til barnets alder og utvikling.


Det er HELT GRATIS å bli medlem, betaler kun kr 15- for velkomstpakken. Hva passer best for deg? Vi er en gjeng lesehester som har laget en oversikt over bokklubber i Norge for deg slik at du finner den bokklubben som passer best til ditt behov.


Dette etter mønster av lignende tiltak i andre land. Se vårt enorme utvalg av barnebøker for de mellom 0-år! Hos Barnas Egen Bokverden har vi de beste barnebøkene til lave priser.


Barnebøker som skaper leselyst og leseglede! Hvordan avbestille. For å benytte ordretelefonen trenger du medlemsnummer og bokens bestillingsnummer.


Medlemsnummeret finner du bak på medlemsbladet, eller under Medlemskap på Min side.

Når du avbestiller per telefon eller vår. Krimklubben - spenningens mester! Her får du servert alt fra barsk, spennende og tøff krim, til farlig, forførende og stilsikker krim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg