torsdag 22. mars 2018

Bakt søtpotet green bonanza

Bakt søtpotet green bonanza

Servér en mettende fajita med en mild smak av søtpotet. Bakt søtpotet med krydra kikerter, grønnkål og avocado. Ovnsbakt søtpotet med varme krydder. Skrell søtpoteten med en potetskreller, og kutt den i terninger. Ha det i en bolle, eventuelt rett på et bakebrett med bakepapir, og rør inn olje og krydder.


Bakt søtpotet green bonanza

Her er latskapen nesten dratt til det ytterste, for her det bare snakk om bakt søtpotet , og ikke noe annet som må lages på ovnen i det hele tatt. Kun søtpotet , salt, spisskummin, kanel og cayennepepper. Alt som trengs for en fantastisk søtpotet. Green Bonanza følger Sunn Fornuft-plakaten!


Nudelsalat med bakt tofu,. Visste du at spinatsalat med mango og søtpotet passer perfekt til pizzarester fra i går? Søtpotet tilfører mye sødme i salaten, og for at den ikke skal bli for søt liker jeg å bake den med olivenolje og krydder som balanserer det ut. Denne gangen var det salt, paprikapulver og chilliflak.


Bakt søtpotet green bonanza

Tacosalat med bakt søtpotet , avocadokrem og limesaus Taco kan være en omstendelig affære, spesielt hvis du skal lage både det ene og det andre og det tredje fra bunnen av. Men, og det er det som er så fint: Det kan være kjempelett også. David og Luise deler en indisk oppskrift som er perfekt for en koselig fredagskveld hjemme. Prøv en mettende fajita med en mild smak av søtpotet. Green Kitchen Stories’ oppskrift på bakt havregrynsgrøt, bær- og fennikel-smoothie og amerikanske banan- og spinatpannekaker – Nesten alle spiser for lite grønnsaker, sier Luise Vindahl (31).


Hva synes du om bakt søtpotet fylt med en kremet og smakfull indisk linsegryte til middag? Meld deg på Green Spirits nyhetsbrev og bli med i trekningen av et gavekort på kr 50-! Kombinasjonen her er bare så bra! Godt bakt gresskar (jeg bruker stort sett den som heter Butternut Squash), bak gjerne til bitene begynner å bli brente på ene siden da blir de best - når de har blitt litt karamellisert.


Bakt søtpotet green bonanza

Svarte bønner på boks kan brukes, men jeg vil alltid anbefale å koke dine egne. Både smak og konsistens er så mye. Nå er det en ny utskriftsutfordring på gang. Denne måneden er det Ina fra bloggen Mat på bordet som utfordrer sine medbloggere til å ha fokus på poteten i oktober. Det er utrolig mye man kan lage med.


Hugser dere oppskrifta brokkoliburger eg delte med dere i januar? Den blei veldig populær på kort ti både hos vegetarianere og kjøttspisere. Hakket meir smak i enn forrige versjon sida det er brukt søtpotet. Men det er ikke en særlig stor utfordring å lage helt vanlig potetmos, så jeg ville være litt kreativ å lage noe av potetmos-restene jeg så ofte sitter igjen med.


Resultatet ble potetmos bakt i ovnen med parmesan, sennep og bacon, - en enkel, men veldig god rett som passer godt som et lite måltid i seg selv, eller som tilbehør til. Denne måneden har stafettpinnen blitt gitt videre til Ina-Janine som driver bloggen Mat på bordet. Temaet denne måneden?


Simply Green Passion. How to Eat less and Enjoy more. Forvarm ovnen til 4grader F. Kast søte poteter med ss olivenolje på rimmet bakeplate og krydret med salt og pepper. Ordne i enkeltlag og stek, bla halvveis gjennom, til gylden og øm, til minutter. En perfekt bakt søtpotet i kombinasjon med vårløk, chili, bacon og rømme er så mye mer enn assosiasjoner til nattmat og mais i skjegget!


Legg skiver med søtpotet og chorizo på pizzaen og avslutt med et dryss tørket oregano. Stek midt i ovnen i 8-minutter til all osten er godt smeltet og søtpoteten er mør. Dette er comfort food på sitt aller beste! Ringle over litt olje og legg på fersk timian rett før servering.


Alternativ til søtpotet : Bytt ut søtetpotet med tynne skiver av flaskegresskar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg