tirsdag 6. mars 2018

Teoritentamen lett mc

Kom i gang med forberedelsene i dag. Teoriprøver tilpasset mobil. Søk i Norges største og mest komplette kursoversikt. I hver teoriprøve for motorsykkel blir du presentert for unike spørsmål.


Du må svare riktig på minst av dem for å bestå.

Gratis test av teoritentamen. Denne mini-testen inneholder spørsmål og gir deg et godt innblikk i hvordan tjenesten fungerer. For å få tilgang til flere og hele tester må du kjøpe tilgang.


Våre tester er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven hos Statens vegvesen. Norges desidert største og beste samling av teoriprøver for bil, mc , moped og andre førerkortklasser. MC hos biltilsynet. Dersom du ikke har gjort det allerede, må du søke om førerkort før du kan ta teoriprøven.


Uansett hvilken klasse førerkort du vil ha (for eksempel mope motorsykkel, personbil eller buss), består førerprøven av en teoretisk og en praktisk del.

Dette er nedfelt i Forskrift om trafikkopplæring og førerprøve, som er en del av vegtrafikkloven. Her kan du prøve deg på teoritentamen for bil gratis. Du vil få spørsmål og må klare minimum for å få bestått.


Du kan altså ha maksimalt feil. Vi tar ikke tiden på deg, men husk at på den virkelige teoritentamen har du minutter på deg for å bli ferdig. Denne klassen gjelder føring av lett motorsykkel med eller uten sidevogn.


Alt du trenger for å bestå teoriprøven. Kjøp tilgang fra kr 5- i dag! Created by potrace 1. Test gratis på våre nettsider! Hver prøve er bygd opp på samme måte som den virkelige teoriprøven. Spørsmålene er hentet fra tidligere eksamener.


Generelt: Har tenkt til å ta toeriprøven for lett mc snart, men er ikke helt sikker på om jeg er klar. Har kjøp bruker på teoritentamen. Men er det noe mer jeg burde gjøre en å ta tester på teoritentamen. Vespa 125cc kommer med års garanti og alle modeller har nå ABS bremser.


Når du har tatt en teoritentamen hos oss, får du vite om du bestod eller ikke.

Det er samme spørsmål. Du får også vite hvilke spørsmål du svarte riktig på, og hvilke spørsmål du ikke klarte. Les læreboka grundig flere ganger. Lær deg teorien samtidig som du tar kjøretimer eller øvelsestimer, da sitter det bedre.


Løs oppgaver på nettet i tillegg. Tips før teoriprøven. Rundt prosent får ikke bestått på teoriprøven i følge tall fra Statens vegvesen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg