mandag 12. mars 2018

Sengesett dobbeldyne 240x220

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Enkel og billig handel på Cellbes. Sengesett - Alltid mange varianter. Hos oss finner du et bredt utvalg av sengesett til meget god pris. Finn Dobbeldyne 240x220. Uansett hvilket merke du velger, garanterer vi for kvaliteten, i tillegg til at produktene er Øko-tex sertifisert.


Dobbeltdyne 240x2- Ekstra stor dobbeltdyne. Kingsizedynen blir stadig mer populær, og kan virkelig anbefales. De fleste av våre kingsize dyner er produsert i Danmark. Gjør det enkelt og kjøp matchende sengetøy i sett.


Liker du det enkelt og rent på soverommet har vi ensfargede sengesett i hvitt og grått sengesett. Dersom du er litt mer fargesprek har vi mønstrede sengesett og sengesett i knalle farger. Har du dobbeltdyne?


Her har vi samlet alle dobbeldyne sengesettene våre, lett for deg som kunde. Uansett om du velger en dobbeltdyne i silke, dun eller fiber, kjøper du en dyne av høyeste kvalitet hos Home-tex. Velg en sommerdobbeltdyne, helårsdobbeltdyne eller en varm dobbeltdyne fra Nordic Comfort, Quilts of Denmark, TempraKON eller Høie of Scandinavia.


Drøm deg bort i lekre sengesett. Komfort og design er svært viktig når vi skal velge sengetøy. Noen liker tykke og varme sengesett , mens andre foretrekker tynne og glatte.


Våre sengesett finnes i mange forskjellige farger og mønstre - også med forskjellige farger på hver side, slik at du kan snu det etter behov. Nytt sengetøy kan raskt gi ekstra komfort, i tillegg til å bidra til å fornye soverommet. Hos Kid kan du velge blant Norges største utvalg innen sengesett , så her er det noe for enhver smak.


Se gjennom vårt utvalg og finn sengetøyet med kvaliteten du synes er mest behagelig i sove i, samt i fargen som matcher ditt soverom best. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær.


Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver.


Er du på utkikk etter sengetøy til dobbeltdyner, har du havnet rett sted. Hos Home-tex finner du et stort utvalg av sengesett med dynetrekk som måler 200x2cm. Se vårt store utvalg sengesett til dobbeldyne 200x220cm hvorav mange inkluderer både laken, sengetepper og sengepledd i gode bomullskvaliteter.


I vår nettbutikk finner du doble sengetøy i renforce, sateng, damask, jacquard og percale. Her hos oss finner du et stort utvalg av sengesett fra Høie, Gant, Rikki Tikki og Turiform. Sjekk ut vårt store utvalg av sengetøy, putetrekk, dynetrekk og laken i bomull, sateng, lin og flanell. Alt du trenger for en god natts søvn finner du på IKEA. Myke og koselige sengesett i flanell.


Flanellsengesett er veldig populære å bruke om vinteren, for de gir ganske mye varme. Skap den gode følelsen på soverommet med nostalgisk kreppsengetøy i 1 bomull. Du vil ønske at du kunne ligget litt lenger i sengen om morgenen med dette deilige sengesettet. For de som elsker et svalt og luftig dynetrekk å sove i, er krepp helt ideelt.


Dynene våre fås i ulike varmeverdier og med ulikt fyll, slik at du kan velge den som fungerer best for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg