fredag 9. mars 2018

Mariusgenser garnpakke

Garnpakke til Marius barnegenseren i Sisu fra SandnesGarn. Mariusgenseren er det meste solgte strikkemønsteret i Norge. Du kan enkelt endre farge selv. Nr ”Marius” genser i SISU med rundt bærestykke.


En av Norges mest populære gensere, som alle må ha.

En super Nybegynner genser for alle som vil prøve seg på mønsterstrikk. Denne garnpakken har de originale fargene, men du kan også kombinere andre farger helt etter eget hodet. Kjøp originale strikkepakker fra Garnius. Lynrask levering på gensere, cardigans, jakker, kofter og luer. Norges suverent mest strikkede genser herjer igjen etter noen år på loftet.


Anne Mette Ulsmågs garn. Ikke gå glipp av nyheter og eksklusive tilbud.

Det er Sandnes Garn som eier håndstrikkerettighetene til Marius-mønsteret, og det er dermed bare de som kan selge oppskrifter på ulike plagg med marius-mønster. Sett sammen din pakke og strikk en tidløs genser med god passform til barna! Disse er det orginale strikkepakkene som du strikker selv fra Dalegarn og LOTHEPUS. I strikkepakkene følger det med garn og oppskrift. Vår filosofi er å lage mønstre som er enkle å forstå uansett nivå, som er morsomme å strikke, og enkle å ferdigstille.


Vi har satt sammen de fargene vi liker best, men det er enkelt å bytte ut farger i pakkene etter egen smak. Kjøper du en garnpakke følger oppskriften med gratis. Det er noe helt spesielt med den norske ulla, og vi vet at det ikke bare er oss, men mange av dere som også har en kjærlighet for 1 norsk ull og vårt Finullgarn. Strikkeglede til folket! Gjestal er stolte av å være en av Norges viktigste varemerker innen garn, design og trikotasje.


Vår egenart er basert på seriøsitet, kvalitet og tillit i alle ledd. Garnlunden importerer garn fra Færøyene. Garnet er uten tilsetningsstoffer, inneholder naturlig lanolin. Norske strikkeklassikere er et begrep – og ikke bare i Norge.


Spesielt amerikanerne har trykket disse klassikerne til sitt bryst.

Men mye av det som går igjen i det vi i dag kaller typisk norske strikkemønster, for eksempel de geometriske mønstrene i to kontrastfarger, er imidlertid ikke utelukkende norsk. Interessant å lese om dine erfaringer med garntypen du brukte. Men først et lite tips: Har du sjekket i spam-katalogen din? Slike e-poster (med nedlastningslenker) har dessverre en tendens til å havne der.


Vinn 5kr til garn. Registrer deg til Hobbiis gratis nyhetsbrev og motta gode tilbud og tips på mail om hele sortimentet vårt. Du deltar samtidig i konkurransen om et gavekort på 5kr.


Vi vil gjerne dele våre beste tips og råd med deg. Meld deg på i dag og få tipsene rett. Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter.


Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg