torsdag 29. mars 2018

Dinosaur kostyme voksen

Rask Levering: 1-Dager. Kostymer og tilbehør til alle anledninger. Se vårt store utvalg og bestill her! Vet du ikke hvilket kostyme du vil ha? Se alle våre alternativer her!

Gode Priser og Lynrask Levering! Karnevalsklær - CoolStuff. Kjøp på Norges gadgetmekka! Utrolig morsomt og unikt kostyme som vekker mye humor og oppmerksomhet. Dette kostymet gjør at det ser ut som du rir på dinosauren mens beina dine henger over den.


Les tester og omtaler før du kjøper. Vi har et gigantisk utvalg av alle slags oppblåsbare karnevalskostymer – store og små, morsomme og skumle kostymer til voksen , barn og tenåring! Et utrolig stilig barnekostyme med en oppblåsbar grønn Tyrannosaurus Rex.

Det inneholder dinosauren og safarihatten, og er like morsomt å se på som å bruke! Hva skjedde egentlig med dinosaurene? Vi vet ikke helt sikkert, men en ting vet vi: Å kle seg ut som en skrekkøgle er helt riktig når det er tid for karneval og Halloweenfest!


Aller kulest på festen blir du selvfølgelig i et oppblåsbart T-rex- kostyme ! Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Her har vi samlet ALT vi har på lager, scroll i vei og klikk hjem dine favoritter. Det å være utkledd i et kostyme gir deg muligheten til å la den egentlige deg ta seg en pause. Vi har et av Norges største utvalg innen kostymer, karnevalsantrekk og kostymetilbehør. Vi har vært bransjen i over 1år og levert gøy og moro i form av kostymer, morosaker og sjonglering.


Finn din favoritt i dag! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Dinosaur kostyme 5kr. Torget Til salgs Friti hobby og underholdning Annet. Er du på jakt etter et dinosaurkostyme?


Ta en titt på vårt store utvalg av dinosaurskostymer til voksne og barn. Vi har dinosaurer som både ser litt onde og litt gode ut.

Her finner du både søte og brutale dinosaurer. De eldgamle vesnene levde for flere millioner år siden. I vårt sortiment av kostymer finner du garantert en favoritt.


Hvorfor ikke gå all in med et heldekkende kostyme – da vil ingen kjenne deg igjen! Vil du være den som er skumlest utkledd på halloween, bør du kikke litt nøyere på våre halloweenkostymer. Du finner superheltkostymer, dyrekostymer, cowboy indianer og my mer.


Vi anbefaler alltid at du også velger tilbehør til kostymet, slik at du skaper ditt helt unike og personlige kostyme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg